Bakan, CHP'li vekile sert çıktı: Terbiyesiz!

Kayseri'de, Bakan Özhaseki'nin katıldığı programda, CHP'li vekil Çetin Arık'ın hükümeti eleştiren konuşma yapması gerginliğe neden oldu.

GİRİŞ 10.09.2017 21:14 GÜNCELLEME 11.09.2017 09:36
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Özhaseki, "Bunlar burada konuşulmaz, terbiyesizlik yapmayın" dedi.

Kayseri'de Dadaloğlu Geleneksel Kültür ve Sanat Şenliği'ne, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık'ın tartışması damga vurdu.

CHP'NİN YAPAMADIKLARINI SAYIKLADI

Törende açılış konuşmasını yapan CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, ''Bizler Türk milletini bölmek isteyenlere fırsat vermedik bundan sonra da vermeyeceğiz. Ülkemizde hizmet için siyaseti çok önemli buluyorum. Siyasetçi vicdanlı, dürüst, sözünün sahibi olmalı. Siyasetçi dini siyasete alet etmemelidir. Siyasetçi rüşvet almamalı, asla vatana ihanet etmemelidir. Siyasetçi kandırılmamalı, kandırmamalıdır.''

"BUNLAR BURADA KONUŞULMAZ, TERBİYESİZLİK YAPMAYIN"

CHP Milletvekili Arık'ın hükümeti eleştiren konuşma yapmasıyla Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin bulunduğu protokol alanında kısa süreli gerginlik oldu. Bakan Özhaseki, Milletvekili Arık'ın konuşmaları nedeniyle "Bunlar burada konuşulmaz, terbiyesizlik yapmayın" dedi.

ÖZHASEKİ'DEN TOKAT GİBİ CEVAP

CHP'ye tepki gösteren Özhaseki, ''Adalet diyeceksiniz PKK'nın siyasi uzantısıyla kol kola yürüyüşe çıkacaksınız. Yine anamuhalefetin sözcüsünün geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalardan ben utandım. Bizim ürettiğimiz silahları kınıyor. O teröristler bizim yavrularımızı vurduğu zaman sesiniz çıkmıyor. Bir olmalıyız. Orada yavrularımız 24 saat nöbet tutuyorlar. Burada siyasi örgütlere destek olacak şekilde konuşmak askerimize zarar verir. O zaman niye destek veririz ki niye onlarla adalet yürüyüşü yaparız ki bunların hiçbiri doğru değil'' ifadelerini kullandı. 



''DARBE GİRİŞİMİ SIRASINDA ÇAY İÇEN LİDERİ LANETLİYORUM''

FETÖ'nün yaptığı darbe girişime değinen Özhaseki, ''Bu örgütün 40 yıldan bu yana Türkiye'de bulunduğunu ifade ederken, Bu örgüt desteği hepimizden aldı. Darbe girişimi sırasında bir belediye başkanının evinde çay içen lideri de lanetliyorum. Ne olurdu halkın yanında yer alsaydınız'' diye konuştu.

YORUMLAR 46
  • Mustafa Menfaatlı 6 yıl önce Şikayet Et
    CHPKK ve AKŞENER 17/25 den sonra Aşırı aktif bir şekilde Fetö sempatizanlığı yaptılar,Her türlü Yolsuzluk,Yalancılık,Hainlik yapan bir partinin Milletvekili,Kalkıp dürüstlükten,Doğruruluktan Bahsederse buna suçunu bastırıyor derler,Hem suçlu hem güçlü.
    Cevapla
  • Hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    CHP li vekilin söylediklerinin hepsi Yüzde yüz doğru ama Bu Doğruların ZERRESİ CHP de yok ki.Sıkıntı zaten burada;Bunların işi zaten halkın hoşlanacağı şeyler üzerinden politika üretip Tam tersini uygulamaktır.
    Cevapla
  • Hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    CHP li vekilin söylediklerinin altına İmzamı atarım Ama bir farkla bu söylediklerinin Zerresi CHP de görünmüyor.
    Cevapla
  • Ben 6 yıl önce Şikayet Et
    CHP: CAHİL HALKIN partisi ... maalesef partiyi bu hale getirdiler..gerçi özüde çok iyi değil di ama en azından hain değiller di..
    Cevapla
  • kadir 6 yıl önce Şikayet Et
    siyasete merak sardiktan sonra yaptigim arastirmalar neticesinde chp den nefret ettim ve halada nefret ediyorum asla oy vermedim vermemde nasil bir ataturk un partisi ataturk un vefatindan sonra chp nin ilk icraati inonuyu basa gecirip paranin uzerinden ataturk remini kaldirarak inonu remi basmak dine diyanete dusman olup ezani turkcelestirmek butun bunlar musluman mahallesinde salyangoz satmak beni chpden nefret ettirdi halada nefret ediyorum...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi