İhraç edilen MHP'liler istifa etti

Denizli MHP Çivril İlçe Başkanlığı'nda 41 üye partilerinden istifa etti.

İhraç edilen MHP'liler istifa etti
İhraç edilen MHP'liler istifa etti
GİRİŞ 30.09.2017 19:40 GÜNCELLEME 30.09.2017 19:42
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Çivril'de MHP üyesi 41 kişi İlçe Seçim Kurulu'na teslim ettiklerini dilekçelerle partilerinden toplu olarak istifa etti. Aralarında Kıralan eski Belediye Başkanı ve MHP Çivril eski İlçe Başkanı Bayram Gümüş'ün de bulunduğu 41 kişinin, Meral Akşener tarafından kurulacak yeni partiye katılmak için istifa ettikleri belirtildi. Öte yandan, 70 üyenin daha istifa dilekçelerini verdiği, ancak evrak eksikliği nedeniyle dilekçelerinin işleme alınmadığı iddia edildi. 

İSTİFA EDENLERİN ÇOĞU İHRAÇ EDİLENLER

MHP Çivril İlçe Başkanı Ergün Çiftçi ise istifa sayısının abartıldığını, istifa edenlerin sayısının 30-35 arasında olduğunu belirterek, bu kişilerden çoğunun da görevden alınan ilçe yönetim kurulu üyeleri olduğunu söyledi. 

YORUMLAR 4
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Temizlik imandandır.
    Cevapla
  • Bilal 6 yıl önce Şikayet Et
    Meral Akşener ı takip ediyorum hep Chp nin aldığı evrimleştiği yerler bu taraflar Denizli Muğla Aydın Balıkesir Çanakkale Tekirdağ Edirne gibi nerede eski Mhp liyim deyip Chp ye oy atmış insanlar varsa Akşenere geliyor aslında Ak Parti ye bölmeye çalışıyorken Chp ye böldürüyor hatırlarsanız 2011 ve 2007 seçimlerde Mhp tiplemesi içinde ama Chp ye yarayan seçmen kitlesi birbirlerine yardım ettiler bu seçimde hatta Mhp le bile dalga geçtiler biz olmasaydık 2011 seçimlerde Mhp baraj altı kalacağından dolayı veriyoruz derlerdi.O dönemde suçlar tabiki Ak Partiye atılıyordu.Şimdi Chp kimden bilecek oy kayıplarına Erdoğan kumaşa getirdi deyip saldırı şeklidir 2019 seçim sonrası .
    Cevapla
  • diyarıbekir 6 yıl önce Şikayet Et
    istifa mı ettiniz yok sa kovuldunuz mu, istifamı ettiler yoksa,kovuldularmı,her kişi milli hareketçi olamaz,zor bir davadır.önüne gelen ülkücüyüm diyor. bunlar ihanetçi,ihanetçi herkes ülkücü olamaz namaz yoksa,iman yıksa,lidere bağlılık yoksa,davaya sadakat yoksa hele hele TÜRKİYEMİN böylesi bir durumda ihanet etmek herkes kafasında bir cevap arasın ne cevaplar çıkar
    Cevapla
  • Oğuz Kaan 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne fetöcü hain çakallar varmış partide temizliğe devam.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ÖSYM'nin izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Çöp bile 45 gün dışarı çıkmıyor
Avrupa'da kim ne kadar kazandı? İşte rakamlar