Türkiye'yi böyle hedef gösterdi: Yüzde 50'yi...

CHP’den yine Türkiye’yi hedef alan düşmanca bir adım geldi. CHP’li Yılmaz, ABD’nin vize restiyle ilgili olarak, “Amerika tüm Türkleri değil, AK Partilileri cezalandırsın” dedi.

GİRİŞ 10.10.2017 09:34 GÜNCELLEME 10.10.2017 09:47
Bu Habere 127 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, ABD’nin vize başvurusunu durdurmasına ilişkin ''ABD’nin tüm Türkleri cezalandırabilecek vize kararını doğru bulmuyoruz'' demesi kamuoyunda tepki çekti. Alman Başbakanı Merkel’in, Cumhurbakanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partilileri kastederek, ''Türkiye’nin geriye kalan yüzde 50’sini cezalandırmamalıyız'' diyerek, AB-Türkiye üyelik müzakerelerinin sürmesine yönelik sözlerine gönderme yapan CHP’li Yılmaz’ın, ''Türkiye’nin tamamının cezalandırılmaması” yönündeki sözüyle AK Partililerin cezalandırılmasını gündeme getirdiğine dikkat çekildi.

TÜRKİYE'Yİ ELEŞTİRDİ

TBMM’de düzenlediği basın toplantısında ABD’nin Türkiye’yi hedef alan eylemlerinden daha çok Türkiye’yi eleştiren Yılmaz, Türkiye’nin Ortadoğu’daki milli çıkarları için uluslararası ilişkilerde oluşturduğu denge ve alternatif politikalarını hedef aldı.

Türkiye’nin Batı’dan ve NATO’dan uzaklaştığı, Rusya’ya yaklaştığı, dış politikanın ABD ve AB ile ilişkileri sıkıntıya soktuğunu savunan Yılmaz, buna çare olarak tansiyonu düşürmek için yol haritası oluşturulması gerektiğini de söylemekten geri kalmadı.

YORUMLAR 127
  • ardahanli 6 yıl önce Şikayet Et
    Daha dun isidin elindeydin Birak plavrayi..kisa zamanda chp yi ele gcrdn yakinda baskanda olursun...hukumet niye kurtardi ki seni..
    Cevapla
  • BaşakŞehir 6 yıl önce Şikayet Et
    keske bu adamı kurtarmasaydi Reis.besle kargayı oysun gözünü
    Cevapla
  • urfali 6 yıl önce Şikayet Et
    nankörsün nankör işidin elindeyken beni degil Akplileri kaçırın deseydin
    Cevapla
  • Yasin 6 yıl önce Şikayet Et
    senide adam yaptılar ya
    Cevapla
  • ddd 6 yıl önce Şikayet Et
    şu işide teslim olan değil mi bu?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri