MHP'de 22 isim disipline sevk edildi

MHP Bodrum İlçe Başkanlığı, yönetim kurulu kararı ile parti iç tüzüğüne aykırı hareketlerde bulunduğu gerekçesiyle 22 üyenin disiplin kuruluna sevkine karar verdi.

MHP'de 22 isim disipline sevk edildi
MHP'de 22 isim disipline sevk edildi
GİRİŞ 18.11.2017 11:03 GÜNCELLEME 18.11.2017 11:41
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

MHP Bodrum İlçe Başkanı Cengizhan Sancar, ilçe yönetim kurulu kararıyla parti iç tüzüğüne aykırı hareketlerde bulundukları gerekçesiyle aralarında eski ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve belde başkanları da bulunan 22 üyenin disiplin kuruluna sevk edilmesi için işlem başlattı.

 

İlçe Başkanı Cengizhan Sancar, parti binasında yaptığı açıklamada, 22 üyenin sosyal medyada parti aleyhine propaganda yaptıklarını, iç tüzük kurallarına aykırı davrandıklarını, görevlerini yerine getirmediklerini ve Genel Başkan aleyhinde uygunsuz açıklamalarda bulunduklarını söyledi.

MHP'li Sancar, şöyle dedi:

"MHP Bodrum İlçe Teşkilatı yönetim kurulunda alınan kararla, MHP İç Tüzüğü'ne aykırı hareketlerde bulunan ve zarar veren parti üyesi arkadaşların, ihraç sebebiyle ve gerekli işlemlerin yapılaması hususunda MHP Muğla İl Başkanlığı'na ve İl disiplin Kurulu'na sevkleri yapılmıştır. Bizler MHP mensupları olarak, önce ülkem ve milletim sonra partim ideolojisiyle hareket eden bir yapıya sahibiz. Bu doğrultuda ülkemizin ve milletimizin menfaati her şeyin üzerinde gelmektedir. Her MHP mensubu da bu kavramlara uymak zorundadır. Bu kavramlara uymayanlarında MHP'de yeri yoktur."
 

YORUMLAR 5
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Rahmetli Başbuğ biz içerdeyiz ama fikrimiz iktidarda demişti. Şimdi de öyle. Bazılarının dediği gibi yavru muhalefet olsak ta fikrimiz iktidarda.
    Cevapla
  • Analizci 6 yıl önce Şikayet Et
    Meral CHP ve Fetö MHP yi kaynatmaya devam ediyor. Eğer il ve ilçelerdeki partililer Bahçeli'ye sahip çıkmazlarsa biterler
    Cevapla
  • Erol 6 yıl önce Şikayet Et
    Senin boynuna dusmedi meral akseneri kötü emellerinize alet etmeyin
    Cevapla
  • Hakan Ay 6 yıl önce Şikayet Et
    Siyaseten MHP de bulunanlar siyaseten gönderilir....Bize dava adamı lazım....
    Cevapla
  • hayret edersin 6 yıl önce Şikayet Et
    yaşlı kurt neler oluyor partiye..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...