Nevzat Bayhan: Ben kazandım

Adıyaman’dan aday gösterilmeyi beklerken Başbakan Erdoğan’ın şans vermediği Kültür A.Ş eski başkanı Nevzat Bayhan, adaylık sürecini değerlendirdi.

Nevzat Bayhan: Ben kazandım
Nevzat Bayhan: Ben kazandım
GİRİŞ 18.04.2011 16:05 GÜNCELLEME 18.04.2011 16:05
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

“Biz aday olunca çalışacağız aday olmazsak küseceğiz” gibi söylemlerle bu yola çıkmadıklarını söyleyen Bayhan, Aday adaylığının bir hizmet yarışı olduğunu ifade etti.

12 Haziran Milletvekili seçimleri aday listesinin açıklanmasının ardından Ak Parti Adıyaman Milletvekili Aday Adayı Adıyamanlılar Vakfı Onursal Başkanı Gazeteci Yazar Nevzat Bayhan Adıyaman’nın ulusal yayın yapan yerel kanalı Asu Tv’de Canlı Yayına katıldı.

Bayhan: “Aday adaylığı bir hizmet yarışıydı. 76 tane aday adayı vardı ve bu aday adaylarından 5 kişi listede olacaktı. Sayın Başbakanımız bu beş kişiyi takdir ettiler, listeye aldılar. Ve bu yarışta beş kişi öne çıktı. Öne çıkan bu arkadaşlarımızı tebrik ederim.

Biz aday olunca çalışacağız aday olmazsak küseceğiz demedik. Başbakanımızın yüklendiği misyon, mazlumların yanında oluşu…İşte, bunun için tek parti iktidarı, Ak Parti’nin iktidarının devam etmesi gerekmektedir. Arkadaşlarımıza söylemişim, ‘canla başla’ çalışacaklar. Nevzat Bayhan birinci sıradaymış gibi çalışacaklar.”dedi.

Toplumsal yozlaşmaya da dikkat çeken Bayhan, Çekirdek Aile'nin yozlaşma kültürünün ürünü oluğunu söyledi.

Bayhan: ''Aday adaylarından 76 arkadaştan hiç kimse kaybetmemiştir. Hiçbir aday adayın da kaybettiğine inanmıyorum. Herkes kazanmıştır. Ben kazandım! Neyi kazandım? Hemşerilerimle birlikte olmanın hazzını, huzurunu ve dualarının hazzını kazandım. İnsanların gönlündeki makamı kazandım.Onlar kazandılar ve bizi seçtiler. Ömrüm olduğunca onlara hizmet edeceğim. Bu uzun soluklu bir iştir.

Delegelerden İlçe Başkanları'na, İl Başkanı'ndan, Mülakatta tanıma fırsatını bulduğum arkadaşlara ve takdirlerini beyan eden Başbakanımız'a teşekkür ediyorum.

Çok güzel emekler koydular ortaya. İnşallah hizmette yine bunlarla beraber olacağız.'' dedi.
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 5
  • Kamil 12 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun. evet bu darbeci,elit,aile yapsını bozan,kendinden başkasını akılsız,bidon kafalı görenler karşısında tek çıkış AKP,her ne kadar her yaptığı icraatı onaylamasam da işin gerçeği daha iyisi çıkana kadar Akparti'ye "EVET"
    Cevapla
  • Timur 12 yıl önce Şikayet Et
    küsmeyin. müsteşarlık yolu açık, haydi hayırlı olsun.
    Cevapla
  • noğman salıh 12 yıl önce Şikayet Et
    farketmez yaa. seçimlerden sonra iyi bir yere müdür olursun,böyle yumuşak demeçler vermeye devam ett
    Cevapla
  • hakanasil 12 yıl önce Şikayet Et
    başarılarınızın devamını dilerim. yapmış olduğunuz faaliyetler ortada sayın başkan. bazen gitti dediğiniz imkanlar başka vesile ile geri gelir. Sayın Başbakan bu kadar yüksek teveccüh arasında en zorlanan kişidir. Bazılarını mecburiyetten bazılarını kamuoyu baskısından dolayı secmek zorundada kalmış olabilir. Ak Partiye sadece adaylık için başvurmadınız. size tavsiyem sürekli teşkilatla iç içe olunuz.
    Cevapla
  • bedirhan dağdelen 12 yıl önce Şikayet Et
    BİZ SİZİ İSTEDİK. Adıyaman size tevvecüh gösterdi,maalesef temayül,teşkilat vs.hikayeymiş..yukarı ne derse o..nasıl olsa onuda konulsa seçilecek anlayışı!ama biz verdiğim oyu haram ediyoruz,tekrar çizgisi belli olmayan ve hemşerimiz olmakla onur ve gurur duymadığımız metiner gibi birinin bize dayatılmasının elbet sonuçlarını herkes görecek..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beşiktaş’ta 29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınına ilişkin itfaiye raporu
İsrail'in saldırı kararına İran'dan jet yanıt: Daha güçlü yanıt veririz!