Gürsel Tekin’den müthiş iddia: Fark 1

İki ay önce anket şirketlerine kıçlarına teneke bağlayacağız diyen Gürsel Tekin, kendi yaptırdıkları anketin konuşulacak sonucunu açıkladı: AK Parti ile fark 1’e indi

Gürsel Tekin’den müthiş iddia: Fark 1
Gürsel Tekin’den müthiş iddia: Fark 1
GİRİŞ 03.05.2011 12:34 GÜNCELLEME 03.05.2011 12:34
Bu Habere 107 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel, yaptırdıkları son anketten çıkan sonuçlara göre AK Parti ile CHP arasındaki farkın 1’e indiğini açıkladı.

Sabah Gazetesi’nden Mahmut Övür’e konuşan Gürsel Tekin, araştırmayı yapan şirketin ismini vermeden, çok geniş kapsamlı bir kamuoyu araştırması yaptırdıklarını belirterek şunları kaydetti: "İnanmayacaksın ama yeni bir kamuoyu araştırmasının sonuçları çok çarpıcı. AK Parti ile aramızdaki fark bir puana indi."

"ANKETÇİLERİN KIÇLARINA TENEKE BAĞLAYACAĞIZ"

Anketten çıkan oy dağılımı hakkında bilgi vermeyen Gürsel Tekin geçtiğimiz Ocak ayının son günlerinde çıktığı bir televizyon programında CHP’nin oylarını yüzde 25’lerde gösteren anket şirketlerinin yanlı olduğunu söyleyerek “Seçimden sonra anket şirketlerinin kıçlarına teneke bağlayacağız” demiş ve araştırmacıların tepkisini çekmişti.

SON ÜÇ ANKETTE RAKAMLAR AYRI FARK AYNI

Üç büyük araştırma şirketi, ANDY-AR, GENAR ve KONSENSUS’un bir hafta içinde açıkladığı son araştırmalarında ise AK Parti ile CHP arasında fark ortalama 23 puan görünüyor.

İşte o sonuçlar:

ANDY-AR
AK Parti yüzde 51.2, CHP yüzde 28.8, MHP yüzde 10.7

GENAR
AK Parti yüzde 48.7, CHP yüzde 25.2, MHP yüzde 11.9

KONSENSUS
AK Parti yüzde 48.9, CHP yüzde 25.8, MHP yüzde 10.9

KAYNAK: HABER 7
YORUMLAR 107
  • ismail büyükyıldız 12 yıl önce Şikayet Et
    Ciddiyetsizler... Ciddiye almayın şu adamları..
    Cevapla
  • sukru bas 12 yıl önce Şikayet Et
    ::. herkes diyor ki mhp barajın altında kalacak. mhp 2002 ekonomik kriz seçiminde % 8 almış, 2004 seçiminde % 12 almış, 2007 seçiminde % 14 almış, 2009 seçimlerinde % 16 almış. internet elinizin altında açın bakın. her seçimde artış göstermiş. asıl komik olanlar hesap kitap bilmeyenler. baraj altında kalması için ne neden var. 13 haziran günü çok kişiye kapak olacak çok.
    Cevapla
  • noruyon noruyum nordun norek 12 yıl önce Şikayet Et
    seçime doğru bi gaset daha çıharacahlar heral. chpde gaset mevsimi yahlaştı ya ondan diyo o bu ara mhp sizi solladı looo pislik 1,pislik 2,pislik 3 de yahında vizyona girecemiş bah dimedi dimeyin elinizi çabıh dutun yosa mhp gişe rekorlarını gırar.yav gardaşım bu chpynen mhp de olmasa siyasetin dadı duzu olmayacah.Tayyip gardaşım durmadan hizmetlerini anlatıyo sıhılıyoh doğal olarah.
    Cevapla
  • eric 12 yıl önce Şikayet Et
    Allah Allah. İyi o zaman bir şey kalmamış. Siz seçime kadar Ak Partiye bi 10 puan fark atarsınız. Yav bayılıyorum bu CHP li ve MHP li yöneticilere. Kimisi ayık kafayla demeç verecek kadar ayık kalamıyor, kimisi ise başka alemlerde yaşıyor. Aramıza dönün lütfen. Bu yalanlarla mı bu memleketi idare etmeye talipsiniz. :)))
    Cevapla
  • Barış ÇETİN 12 yıl önce Şikayet Et
    GÜRSEL TEKİN BIRAK BU İŞLERİ. Bu anket bence Güresel TEKİNİN evinde ve akrabalarının oturduğu bir yerde yapılmıştır.Birde gürsel tekin anketlerle uğraşana kadar yargıtayda beklettiğin hakkındaki kesinleşmiş hapis cezasını hangi sebeplerden aldığını açıkla.Erzurum gidip sağlık bakanın hakkında sahte belge gösermekle bu işler olmaz.Sizin hayatınız yalan bunu tüm türkiye size 12 haziranda bir kez daha gösterecek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turgut Özal'a ait 'gizli' PKK dosyası sahaftan çıktı!
Ölen borçlusunun mezarını açtı, mezarı ateşe verip canlı yayın yaptı!