MHP'li Işık: Onurluca istifa ettiler

MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık, kaset skandalından dolayı bugün istifa eden MHP’lilerin onurlu bir hareket sergilediklerini belirterek, kendilerine teşekkür etti.

MHP'li Işık: Onurluca istifa ettiler
MHP'li Işık: Onurluca istifa ettiler
GİRİŞ 21.05.2011 19:44 GÜNCELLEME 19.02.2018 16:31
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

 Savcıların görevini yapmadığını iddia eden Işık, MHP iktidarında kaset skandalının arkasında kim olursa olsun hesap soracaklarını söyledi.

Simav’da depremzedelerin kaldığı çadırlardı ziyaret eden MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık, vatandaşlara her türlü hizmeti yetiştirmeye çalışan sivil toplum kuruluşlarına teşekkür etti. Depremde can kaybının olmamasının sevindirici olduğunu ifade eden Işık, Simav’ın afet bölgesi kapsamına alınmasını istedi. Partisindeki istifalarla ilgili soruları cevaplayan milletvekili Işık, "MHP hiçbir dönemde bu anlayış üzerinden siyaset yapmamıştır. Bunu siyasi malzeme olarak kullananlar yarın MHP ile hesapları bitince iktidar yetkilileri ile çok ciddi pazarlıklar peşinde koşarsa ülke şaşırmasın. Sayın Başbakan'ın serveti peşinde koşan ‘biz sizin için bu görevleri yaptık siyasi iktidarımızın geleceği için bu kadar riske katlandık şimdi sıra sizde, bunun içinde elimizdeki bu kozları kullanmak istiyoruz’ dediklerinde bugün bugün görevini yapmayan savcıların ve bilim teknoloji kurulunun yetkililerinin o gün ne yapacağını çok merak ediyorum.” diye konuştu.

Bilim ve Teknoloji Kurulu üyesi olduğunu kaydeden Işık, şöyle devam etti: "AK Parti'nin kasetlerinin çıkarılacağı gündeme geldiğinde 24 saat nöbete koyulanlar bugün bu görevlerini yapmamışlardır. Görevi ihmalden dolayı MHP iktidarında kim olursa olsun hesabı mutlaka sorulacaktır ve sonuna kadar da bu işin arkasına gidilecektir.İstifalar yapılması gerekendir. MHP ilkesel ve belirli düsturu ile bu işi yürütmektedir. Kim olursa olsun şahısların hiçbir önemi yoktur önemli olan bu ülkenin geleceği, bu davanın selametidir. Arkadaşlarıma kendileri ile ilgili şaibenin sıkıntıya yol açmaması ve partimizin istikbalinde sıkıntıya yol açmaması için bu fedakarlığı yapmışlardır. Tabi ki yasal yönden savcılığa intikal ettiğinde doğru olup olmadığı kasetlerin montaj olup olmadığı ileriki zamanlarda ortaya çıkacaktır. ancak bugün bu tedbirin alınmış olması hem partimiz acısında hem de istifa gibi onurlu olayı gerçekleştiren arkadaşlarım açısından önemli bir gündür."

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kaset olayından dolayı istifasının mümkün olmadığını vurgulayan Işık, buna asla müsaade etmeyeceklerini dolayısıyla görevine devam edeceğini kaydetti.

YORUMLAR 13
  • yigit 12 yıl önce Şikayet Et
    üniversiteki reisler. daha düne kadar üniversitemizde bizleri kovalıyordunuz,kız arkadasımızla yanyana yürüyoruz diye..
    Cevapla
  • HalitBinVelit 12 yıl önce Şikayet Et
    Aman Allahım Onurluca istifamı? ..Yuh artık ahlaksızlığın,edepsizliğin onurumu olur!!! inanılacak gibi değil?..Bune ya!!? Ahlaksızlığı savunuyorlar!!? lut kavmini geçti bunlar!!!. .
    Cevapla
  • ahmet ilhan 12 yıl önce Şikayet Et
    onurluca demek mümkün değil. onursuzca davranışı utanmadan ve haşre inanmadan yapanlar onurluca istifa ettiler terimi tümden hatalı. asıl onursuzluk islam tüm ülke halkı için birleştici unsur iken bunu terkedip, kemalizme dayalı türkçülüğü hortlatarak neticesiyle kürtçülüğün yayılmasına zemin hazırlayanlar kaderi ilahinin tokadından kurtulamayacaklar. dünyada ve ukbada cezasız kalmayacaklar. rabbim bilerek, kastdederek gençlerimizin beynini yıkayarak türkçülüğü islamın önüne set olarak koyanların şerrinden bizleri koru. amin amin
    Cevapla
  • Ahmet Ar 12 yıl önce Şikayet Et
    ONURA BAK!. Ne onur ne onur! Gören maşallah desin/ Kimde var böyle onur!...
    Cevapla
  • CEMAL GÜNER 12 yıl önce Şikayet Et
    vay be!. Adama bak ya, onurun ne olduğunu bilmesek onursuzluğu, hayasızlığı bize onur diye yutturacak.hadi oradan be..sizin yeriniz milletin temsil edildiği yüce çatı meclis değil, sizin yeriniz hollywoodda porno film çekilen film setleri olabilir ancakk..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
205 milyon liralık vurgun! Banka denetiminde ortaya çıktı!
Togg CEO'su Karakaş yeni model T8X için tarih verdi