AK Parti'nin son reklam yüzü Erdoğan!

12 Haziran seçimlerine 5 gün kala Başbakan Erdoğan'da çalışmalarını hızlandırdı. Erdoğan, AK Parti'nin reklam filminde nasıl rol yaptığını anlattı. İşte o reklam filmi.

GİRİŞ 07.06.2011 12:07 GÜNCELLEME 07.06.2011 12:07
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

12 Haziran seçimlerine 5 gün kala Başbakan Erdoğan'da çalışmalarını hızlandırdı. Erdoğan katıldığı canlı yayında gündemi değerlendirdi.

Başbakan Erdoğan seçimler öncesi kanalların canlı yayınlarında seçmeni ile buluşmaya devam ediyor. Kanal 24'te katıldığı programda AK Parti'nin reklam filminde nasıl rol yaptığı sorusuna Başbakan Erdoğan şöyle yanıt verdi:

"Yani gerçekten yani bu işin özellikle yönetmeni bu kadar süratle intikalden dolayı takdirlerini bildirdi. Biz iki üç kez rolümüzü oynadık. Baktık tamam dedi. Doğalım, tabiiyim."

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 9
  • semanur aytekin 12 yıl önce Şikayet Et
    ?. durusun asaletın yeter sayın basbakanım
    Cevapla
  • Merve BÖLÜKBAŞ 12 yıl önce Şikayet Et
    yakışır başbakanımıza. Allah senden razı olsun. Bu ülke kaç yıl sonra yeni bir lider gördü. Milletimiz insanımız seninle tekrar değer buldu. Tüm oylarımız haklarımız başbakanımıza helal olsun. Tüm dönen dolapların çok iyi takipçisiyiz. millet seni çok iyi biliyor ve seni vicdanında hissediyor başbakanım.Senin hakkında ileri geri konuşan da ya önyargılı veya kötü niyetli... mhp-chp-bdp arasında dönen dolapları da iyi biliyoruz. İnadına AKP inadına ERDOĞAN...
    Cevapla
  • istanbul42 12 yıl önce Şikayet Et
    BU ÜLKE. atatürkten sonra en büyük lidere ev sahipliği yapıyor..türkiye dönüşüyor..büyük bir dönüşüm yaşıyor..vesayet gidiyor sivilleşme geliyor..çeteler gidiyor demokrasi geliyor..çok ve bedavadan kazanan iş adamlarının ellerinden hortumlar alınıyor..bu milletimize yansıyor kardeşim yansıyor..ekonomik olarak ben kendime bakıyorum o kadar ilerlemişim ki, ama hamdolsun helal kazandım.şu anda Konya'da esnafın durumu son yılların en parlak aylarını yaşıyor..kafasını çalıştırmayıp, tembellik yapıp, teknolojiden uzak duranlar ise malesef kepenk kapatıyor..dönüşüm yaşıyoruz dönüşüm.eskilerin yöntemleri ile para kazanılmıyor, helal ve teknolojik yolları takip etmek zorundayız..ayrıca türkiyede işsizlern bir kısmı tembellikten baba parası yemekten çalışmıyor..iş çok çalışacak adam yok..te o kadar !!!
    Cevapla
  • pınar 12 yıl önce Şikayet Et
    ali kardeş. piyasada o kadar kaset varken ısrarla akp nin kasedine takılmanıda anlamış değilim. hiç bir şey işinize gelmiyor değil mi?
    Cevapla
  • pınar 12 yıl önce Şikayet Et
    ERANİL KARDEŞ. anladığım kadarıyla senin dünyadan haberin yok. bu ülke hiç olmadığı kadar birbiriyle kardeş oldu. kürt kürtçe konuştu alevi alevi olduğunu açıkladı utanmadan sıkılmadan bundan rahatsız olanlar birtakım şahıslar hertürlü oyununu oynuyor. 12 haziran günü bu yorumlar zaferimize zafer katacak ..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı