Seçilememe tepkisi: Allah bu millete acısın

Yalova'dan bağımsız milletvekili adayı olan ancak seçilemeyen eski bakan Yaşar Okuyan, kendisini seçmeyen hemşehrilerini topa tuttu, "Ben değil Yalova kaybetti" dedi.

Seçilememe tepkisi: Allah bu millete acısın
Seçilememe tepkisi: Allah bu millete acısın
GİRİŞ 14.06.2011 08:01 GÜNCELLEME 14.06.2011 08:01
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Eski Bakan, Yalova milletvekili adayı Yaşar Okuyan, seçim sonuçlarını değerlendirmek için bir basın toplantısı düzenledi. Yalı Caddesi’ndeki irtibat bürosunda yapılan toplantıda sonuçların hem ülke hem Yalova için hayırlı olmasını dileyen Okuyan, “Türkiye açısından baktığımız zaman ülkenin daha zor bir süreç içerisine gireceği anlaşılıyor. Allah millete acısın. Millet bazen kendisine acımaz ama yine duamız odur. Ben şahsen Başbakan’ın zaferini kutluyorum. Bu AK Parti’nin değil bu direk Başbakan’ın, Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferidir. Gerçekten de kutlanmaya değerdir” dedi.

Seçim sonucunu Yalova açısından da değerlendiren Okuyan, “Yalova açısından da bu sonuçların hayırlı olmasını dilerim. Yalova, önümüzdeki süreçte kendini bekleyen tehlikelerin farkında değildir. Taş ocakları, çevre yağması, kömür santrali, Vopak projesinin en zehirli atıkların Yalova’ya gömülmesinin yolu açılmıştır. Eğer tedbir alınmazsa önümüzdeki süreç Yalovalıların ciddi manada azınlığa düşüp yönetimlerini tamamen yeni gelen vatandaşlarla değişime uğrayacağını söyleyebilirim. Körfez köprüsü böyle bir sonucu getirecektir” diye konuştu.

Yalova halkına teşekkür ediyorum!


Yalova’nın seçimi kaybeden taraf olduğunu savunan Okuyan, şöyle konuştu:
“Yalova kendi kaybettiğini ileride görecektir. Seçimin sonucu; Yalova kaybetmiştir. Benim açımdan seçimin sonucu yok farz edilecek bir sonuçtur. Çünkü seçimin sonucu yoktur. Seçim kaybedilebilir kazanılabilinir. Fakat ortaya çıkan rakamlar benim açımdan seçim sonucunu yansıttığını söylemek mümkün değildir. Eğer Yalova halkı PKK fikriyatı, uzantısı olan, malum bağımsız bir adaya bana verdiği oyun 2 mislini verdiyse bunda ilginç bir durum vardır. Yalova halkının kutlanmaya değer bir tutumu olarak görüyorum. Yalova seçmenini kutluyorum. Kırgınlık, küskünlük diye bir şey yok. Yalova halkına teşekkür ediyorum. Merdiven altı siyaset yapanlar, rant çeteleri çok mutlu olmuşlardır. Onlara da amaçladıkları yolda başarılar diliyorum.”

Kabul edeceğim bir şey değil
BDP’nin desteklediği diğer bağımsız adayın kendisinden fazla oy almasını yadırgayan Okuyan, “Malum bağımsız adayın eğer yarısı kadar Yalova’da Yaşar Okuyan oy alıyorsa kabul edeceğim bir şey değil. Ben seçimi kaybetmedim. Seçimi Yalova kaybetti. Bu sonuç yok farz edilen bir sonuçtur. Bir gerçektir ama benim açımdan yok farz edilen bir sonuçtur. Bu kadar araştırma şirketi yanılır mı? 5 tane şirket yanıldı” dedi.

Ajans Yalova

YORUMLAR 44
  • Ahmet Gül 12 yıl önce Şikayet Et
    Iste cogunlugu hakir gören biri daha .. okuyan beyefendi anlasilan gecim sikintisi cekecek simdiye kadar millet vekili ayligi ile bol bol yasadi meslekte yok kaldi ortada . yoksa onun derdi millet degildi salla basi al maasi idi .
    Cevapla
  • Bildiğim KADARIYLA 12 yıl önce Şikayet Et
    Dert ettiği şeye de bakın bay Dokuyan'ın. Allah bu millete acıdı ki sizler gibi illetlerden kurtardı. Allah size acısın. Siz kendinize acıyın da aklınızı başınıza alın.
    Cevapla
  • Emin Okul 12 yıl önce Şikayet Et
    Acıdı zaten.... Acıdı ki senin gibi fosilleşmiş insalları seçtirtmedi Allah.
    Cevapla
  • m.zeki aktaş 12 yıl önce Şikayet Et
    SAYIN ULUSALCI YAŞAR OKUYAN. Ulusal kanal da millete, milletin değerlerine, milletin sevdiklerine yaptığın hakaretler, iftiralar ve darbecilere yaptığın övgüler yerini buldu. Sizi tebrik ediyorum. Vatana, millete, Yalova'ya hayırlı olsun...
    Cevapla
  • MUSTAFA RIZA YILDIRIM 12 yıl önce Şikayet Et
    YORUMLARA TEBRİK. Aşagıdaki yorum yapan herkezi tebrik ve teşekkür ediyorum.Nette yazıyordu İnsanlara Koyun Diyorlar Koyun cada kızıyorlar Yaşar okuyan ALLAH sana acısın insanları koyun sandın koyuncada acısından İşi Allah aa bıraktın yeter düş milletin yakasından devriniz bitti ortalıgı bulandırma toz kalldırma
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor
Ankara'daki kritik ziyaret sonrası MSB kaynaklarından dikkat çeken Eurofighter açıklaması!