BBP'nin ilk başkan adayı belli oldu

Büyük Birlik Partisi (BBP) MKYK Üyesi Yavuz Ağıralioğlu, BBP Genel Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

BBP'nin ilk başkan adayı belli oldu
BBP'nin ilk başkan adayı belli oldu
GİRİŞ 17.06.2011 15:20 GÜNCELLEME 17.06.2011 15:20
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Konuyla ilgili açıklama yapan Ağıralioğlu, Büyük Birlik Hareketi'nin bir aksiyon, bir ahlak, bir kararlılık, bir vakar ve bir haysiyet hareketi olduğunu belirterek, "Ben ve arkadaşlarım, bu ölçüler istikametinde mücadeleye devam edeceğiz ve hareketin geleceğine dair harici ameliyatlar yapılmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Bu mücadele bir yeni nesil hareketidir; geçmişin tecrübesini kılavuz, tecrübelilerini kuvvet bilen bizlerin geleceği inşa etme azmidir" dedi.

Bu yeni nesil hareketinin, milletin geleceğine dair sözleri söyleyecek, hangi taş olursa olsun altına elini ve istikbalini ortaya koyacak bir kararlılığın adı olduğunu kaydeden Ağıralioğlu, "Bu kararlılık, sonunu hesap etmeden, makam, mevki, mansıp, ikbal, menfaat rüyası görmeden yürüyecek olanların, milleti için Bismillah'ıdır. Büyük Birlik Hareketi'nin Temmuz ayında gerçekleştireceği Olağanüstü Büyük Kurultay'da Genel Başkanlığa aday olduğumu kamuoyuna ve camiamıza saygılarımla bildiririm" dedi.


 
 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 11
  • Göktuğ HİLAL 12 yıl önce Şikayet Et
    Yavuz gelirde Topçu Giderse....!. Başkan öldükten sonra BBP Genel Merkezinin iyi yönetilmediğini bu yüzden kendi üyesinin bile oyunu alamadığını gördük. Maalesef BBP de MHP'den kalma bir komitacılık anlayışı içersinde olanlar var bir diğerinin başarısını bazı küçük hataları yüzünden öteki diğeri istemiyor gibi bir görüntü var.BBP hareketi kendi içinde komitacılık yapmaktan vazgeçer ve Yavuzuyla,Topçusuyla,Tunasıyla el ele verirse önce kendi birliğini, ardından ülkücü birliğini ve nihayetinde Milletin birliğini tesis edecek güce sahiptir. BBP'nin her alanda değişime ve dönüşüme ihtiyacı var.Merkez yönetimin herkesi idare edebilir durumda olması gerekiyor. Şu Fethullahçı,bu Türkçü,şu Nakşi,bu islamcı diyerek partiye gönül verenleri tasnife tabi tutmak zaten küçük kalan bu partiyi her ele geçirenin çiftliği durumuna düşürür.Geçen kongreyi ERENLER kazandı, ALP ler dışarıda kalmış gibi oldu şimdi ALP ler kazanır ERENLER dışarıda kalırsa yine olmaz.Hem ALP lik Hemde ERENLİK birlikte olmak zorunda.
    Cevapla
  • mehmet ali 12 yıl önce Şikayet Et
    yeter milliyetçi cepheyi böldüğünüz. kardeşim bu ülkede Türk milliyetçiliğini temsil eden ve halkın ciddi anlamda teveccühünü kazanmış bir parti var,islamcı AKP ve diğer partilerde var,kürtçü parti de var,elit ve kozmopolit partide var hangisine yakınsanız ona ilhak edip en azından kendinize yakın görüşün birleşmesine katkıda bulunun.bu kadar parti içinde kendinize yakın bir parti yoksa bu da milletin içinde sizin hitap ettiğiniz bir taban da yok anlamındadır.kendinize gelin ve her taraftan kuşatılmış diz çöktürülmeye çalışılan Türk milletine bir ihanet kapısı da siz açmayın.babasına kızan evlat gidip ayrı dağ başına ev yaparsa toplu yerleşim,köy ilçe olur mu?yapılan her ayrı eve temel altyapı hizmeti götürülebilir mi?bir ailede farklı görüşler olmazmı ?ama bu farklı görüşler ailenin parçalanmasına vesile olamaz.olmamalı.bölücüler müthiş bir organizasyonla ihanet eylemlerine devam ederken sizlerin parçalanmayı artırıcı hareketlerini oturup vicdan muhasebesi ile yargılayın.MHPye neden her cepheden saldırıldığını anlayın
    Cevapla
  • mehmet ali 12 yıl önce Şikayet Et
    hala milliyetçi cepheyi bölme çabalarımı. kardeşim bu ülkede Türk milliyetçiliğini temsil eden ve halkın ciddi anlamda teveccühünü kazanmış bir parti var,islamcı AKP ve şeriatçı partilerde var,kürtçü parti de var,elit ve kozmopolit partide var hangisine yakınsanız ona ilhak edip en azından kendinize yakın görüşün birleşmesine katkıda bulunun.bu kadar parti içinde kendinize yakın bir parti yoksa bu da milletin içinde sizin hitap ettiğiniz bir taban da yok anlamındadır.kendinize gelin ve her taraftan kuşatılmış diz çöktürülmeye çalışılan Türk milletine bir ihanet kapısı da siz açmayın.babasına kızan evlat gidip ayrı dağ başına ev yaparsa toplu yerleşim,köy ilçe olur mu?yapılan her ayrı eve temel altyapı hizmeti götürülebilir mi?bir ailede farklı görüşler olmazmı ?ama bu farklı görüşler ailenin parçalanmasına vesile olamaz.olmamalı.bölücüler müthiş bir organizasyonla ihanet eylemlerine devam ederken sizlerin parçalanmayı artırıcı hareketlerini oturup vicdan muhasebesi ile yargılayın.MHPye neden her cepheden saldırıldığını anlayın
    Cevapla
  • galip alkurt 12 yıl önce Şikayet Et
    hayırlı olsun. Elif dedik başlıyoruz.ileay-ı kelimatullah için nizam-ı alem sevdalıları bu işin üstesinden gelecektir.Hayırlı olsun.
    Cevapla
  • İslambey Alptegin 12 yıl önce Şikayet Et
    VİZYON LAZIM VİZYON. % 0.7 almışız. Halen bu millet çok değerli oylarını bize vermeyi lütfetmemiş. Yavuz Bey karizmatik bir yapıya sahiptir. Denemek lazım diyeceğim ama... Deneyecek bir şey kalmadı. %0.7 yi %0.3 yapsın bu muhterem. Artık biraz daha ekip işine dayalı bir siyaset olması lazım.Tayyip Erdoğan gibi kitleleri ikna edebilen bir vizyonun yoksa ekibin olacak. Ekip te dünya görüşü ufuklu olacak. Boşa kürek çekmenin anlamı yok. Partiye ya Ramiz Abi gibi biri gelsin ismi olan .O gelirse eski ekipte toplanır. Yoksada ALPEREN OCAKLARI EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFI na okları yöneltelim. Siyaseti beceremiyoruz. Kaybedecek bir oyumuzda yokki %3-5 ona yanasın.Vakıf olarak insan yetiştirelim.Günlük değil yıllık siyaset yapalım.Bir gün o kadrolar illa ki Cemaatler gibi bu ülkenin yönetimine talip olur.ALLAH ın izniyle alacak gücede sahip olurlar.O zaman siyaset nasıl yapılır görür bu Yüce Millet...Boş yere emek vermenin bir anlamı yok.Duygusal terminatörlüğede gerek yok.Olmuyorsa olmuyor arkadaş.Kabullenmek lazım..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlanıyor
Dili boğazına kaçan müşterisini böyle kurtardı...