Onca CHP'li arasında bir onu şaşırttı!

CHP'de Dersim krizini ateşleyen Hüseyin Aygün'ün bugün grup toplantısında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu dinlerken objektiflere yansıyan bu fotoğrafı çok şey anlatıyor...

Onca CHP'li arasında bir onu şaşırttı!
Onca CHP'li arasında bir onu şaşırttı!
GİRİŞ 29.11.2011 17:27 GÜNCELLEME 29.11.2011 17:27
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Türkiye günlerdir süren Dersim tartışmalarına kilitlendi. Başbakan Erdoğan, arşivlerden belgeler çıkardı, özür diledi. CHP ise özrü kabul etmeyip gizli arşivlerin açılmasını istedi.

İki lider arasındaki atışmalara bugün MHP ve BDP'de eklenince Dersim tartışması herkesi şaşırtacak boyutlara ulaştı.

Şaşıranların başında ise Dersim tartışmasının fitilini ateşleyen CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün vardı.

"Atatürk Dersim'de katliam yaptı" sözüyle gündeme bomba gibi düşen Aygün, bugünkü grup toplantısında partisinin genel başkanı Kılıçdaroğlu'nu pür dikkat dinledi.

kullan

Konu kuşkusuz yine Dersim'di...

Kılıçdaroğlu'nun hararetli konuşmasını partililer alkışlar arasında izlerken, Aygün'ün eli çenesinde düşünceli hali de objektiflerden kaçmadı.

Kim bilir, belki genel başkanının söylediklerini düşünüyordu belki de sözlerinin geldiği boyutları...

KAYNAK: İNTERNET HABER
YORUMLAR 5
  • CESUR SEVİNÇ 12 yıl önce Şikayet Et
    CAHİL DOSTUN OLACAĞINA AKILLI DÜŞMANIN OLSUN,. İnanın bütün samimiyetimle ve tarafsız bir tavırla söylüyorum Eğer koyunlarım olsa çoban diye böyle birine teslim etmezdim,CHP nin en akıllısı buysa,gerisinin vay haline.
    Cevapla
  • Musa KAHVECİ 12 yıl önce Şikayet Et
    kılıçdaroğlundan iyisi.... bence bu olay bilerek bu kadar sündürüldü kılıçdaroğlunu chpden bazı eller uzaklaştırmak için bunu bahane etmek istedi.. kılıçdaroğluda ilk önce yedi numarayı bakalım olay nerelere varacak.. yalnız başbakanda üzerine gitti olayın anlamadığım başbakan kılıçdaroğludan daha iyisini mi bulacak sizce? bulur mu dersiniz?
    Cevapla
  • Abdullah Ozturk 12 yıl önce Şikayet Et
    kimlir ne dusunuyordu?. bir gazeteci olsa da millet icin gidip sorsa, ama nerde oyle gazeteciler artik, masa basindan sallama sisirme ucurma haber yapmak varken !!!
    Cevapla
  • kenan coşkun 12 yıl önce Şikayet Et
    ZULMÜ ALKIŞLAYAMAM ZALİMİ ASLA SEVEMEM. Evet merhum MİLLİ ŞAİRİMİZ ne güzel dizeler yazmış tam da bu günleri vede geleceği sanki hissetmiş de yazmış .ne yazık ki Türkiyeli insanların geldiği bu düşündürücü nokta zalimi ve zulmü alkışladılar işte bu gerçekler karşısında ne denmeli yeni kurulan Türkiyenin yetiştirdiği bir nesil demekki böyle yetiştirmek istediler ve de hedeflerine vardılar.Bize yani müslümanlara da bu olaylar karşısında çok ama çok iş görev düşüyor yani hem bu şiddet kokan ve adaletsizlikleri gidereceğiz hemde bu yetiştirilen ve kandırılan insanlara gerçekleri anlatıp onları aydınlatacağız.ben bu ülkemi ve insanlarımı seviyorum diyen herkesin boynuna büyük bir sorumluluk yüklendi bilmem farkındamısınız.selam ve saygılarımla.
    Cevapla
  • AYHAN SARAÇLIOĞLU 12 yıl önce Şikayet Et
    bence. bu kemalle bu chp den bir halt olmaz diye düşünüyo bence öyle siz ne dersiniz..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası