Kılıçdaroğlu: İmzamızın arkasındayız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Gül tarafından bir kez daha görüşülmek üzere TBMM'ye gönderilen yasada, imzalarının arkasında olduklarını söyledi.

Kılıçdaroğlu: İmzamızın arkasındayız
Kılıçdaroğlu: İmzamızın arkasındayız
GİRİŞ 06.12.2011 21:02 GÜNCELLEME 06.12.2011 21:02
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Kılıçdaroğlu'na, TBMM'deki makamından ayrılırken, Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Yasa'nın Cumhurbaşkanı Gül tarafından iade edilmesi soruldu.

Bir iradelerinin bulunduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, ''Daha önce bu irade yansıdı. İradenin gereği yapılacak. İmzamızın arkasındayız'' dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 16
  • recmet 12 yıl önce Şikayet Et
    ÖNCEKİ KANUNUN NERESİNDE DURDUNUZ?. Önceki kanunu da yapan meclis değilmiydi? O zaman neden düşünmediniz çok ağır kanunlar var diye... Bu meclis her kararı böyle alır ise kişilere göre(bu kanunu isteyenler de onlardı) değiştirirse bu ülkede adaletten kimse bahsetmesin. Bu meclis önceki kanunun arkasınde neden durmuyor?
    Cevapla
  • ali 12 yıl önce Şikayet Et
    kılıçtarooğlu aziz yıldırımı kurtarmaya çok meraklısın. ama yarın seçim gelince o aziz yıldırım seni kurtaracakmı..bari şikeyi suç olmaktan çıkartıyosun rüşveti vede gaspıda hafifletin ..millet şike altında köşe dönsün gariban halk rüşvetten gasptan anası ağlasın bu nasıl adalet.ikisindede sonuçta haksız kazanç ve aldatma var.
    Cevapla
  • Şevket Yıldız 12 yıl önce Şikayet Et
    Bahçeli'den sonra bir tekmilde Kılıçtar'dan geldi.. Anlayan anlamıştır.Meclisteki bütün partiler sırasıyla tekmil veriyor.Hemde Elitaş gibi bir düşmanlarının sözüne karşılık veriyorlar güya.Ama biz onların aslında kime tekmil verdiğini biliyoruz.Hatırlarsınız yakın zamanda Türkiye'den Biden midir,Bidon mudur Türkiye'düşmanı ve Kippalı bir adam geçti.Başbakanımızla görüşmeyecekti ama zoraki gitti hasta yatağında Erdoğan'la görüştü ve arkasından bu tekmiller başladı.Bu Aziz denen adamın gücünün ne olduğunu anlayın,araya kimlerin girdiğini görün.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 12 yıl önce Şikayet Et
    Spora Siyaset karıştıranlara..... Lanet olsun!!!!!...işte onlar yüzünden rakip takım taraftarları stad,lara giremiyorlar!!!!!!!!
    Cevapla
  • Kerem Baydoğan 12 yıl önce Şikayet Et
    Torunlarına Ne Anlatacaklar Ben Söyleyim. Evladım yiğidin anası tez ağlar, sakın ola haklıyı kayıracam diye kendini öne atmayasın. Ne çok önde olasın ne çok geride kalasın. Düşene bir tekmede sen atasın sakın tutup kaldırmayasın toz bulaşır kirlenirsin. Reklamın iyisi kötüsü olmaz sürekli kendinden söz ettiresin. Bizim Akı karası chpsi mhpsi bdpsi birbirimizden farkımız yoktur sakın dierlerine kinlenmeyesin. Bedellide Şikede bir yumruk olduk zenginin hakkını savunduk. Unutma zenginle sıcaktan zarar gelmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar