Bahçeli MHP'yi 2014 için kampa alıyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bu hafta sonu partisinin belediye başkanlarıyla Antalya'da bir araya gelecek.

Bahçeli MHP'yi 2014 için kampa alıyor
Bahçeli MHP'yi 2014 için kampa alıyor
GİRİŞ 09.12.2011 13:35 GÜNCELLEME 09.12.2011 13:35
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Daha önce MYK üyelerini ve il başkanlarını toplayan MHP Lideri Bahçeli, Manavgat'taki Sueno Otel'e yapılacak belediye başkanları kampında üç gün süreyle yerel seçim stratejisini masaya yatıracak. 2014 yılı yerel seçim stratejisini belirleyecek.

Daha önce MYK'yı ve il başkanlarını toplayan Bahçeli, bu hafta sonu partisinin belediye başkanlarıyla bir araya gelecek. Bahçeli, Antalya'da yapılacak belediye başkanları kampında 2014 yılı yerel seçim stratejisini belirleyecek.

Antalya kamp programı çerçevesinde bugün karayoluyla Manavgat'taki Sueno Otel'e gidecek olan Bahçeli, üç gün süreyle yerel seçim stratejisini masaya yatıracak.

Kamp süresince belediye başkanlarına çeşitli konularda eğitimler de verilecek. Bahçeli ile birlikte MHP Başkanlık Divanı üyeleri de belediye başkanlarıyla bir araya gelecek.

Ortadoğu

YORUMLAR 2
  • mustafa 12 yıl önce Şikayet Et
    sayın bahçeli. bırak artık,bırak hareketin önü açılsın..2015 de baraj altı oluncamı bırakacaksın..sizin bırakmanız demek genel başkan seçilmese bile +5 puandır..yetr artık..
    Cevapla
  • ali berk 12 yıl önce Şikayet Et
    sayın devlet bahçeli. kampla olmaz artık koltugu gençlere bırak genclerden ekip kur teslim et eskileri artık insanlar görmekten bıktı sizler yenilikçi olmadıkca parti oyları asla yükselmez
    Cevapla
DİĞER HABERLER
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı