Tenekeci, Has Parti'yi bıraktı

Siyaset dünyasından ziyade edebiyat camiasında çok konuşulacak bir istifa... HAS Parti’nin kurucuları arasında yer alan Şair İbrahim Tenekeci partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Tenekeci, Has Parti'yi bıraktı
Tenekeci, Has Parti'yi bıraktı
GİRİŞ 23.12.2011 15:39 GÜNCELLEME 23.12.2011 15:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Numan Kurtulmuş’un Saadet Partisinden ayrılma sürecinde Milli Gazete’den ayrılan Tenekeci Has Parti’nin yayın organı olarak düşünülen Yenisöz Gazetesinin kuruluşunda yer almış düşünce sayfalarını hazırlamıştı.

Yenisöz’ün ani bir kararla kapatılmasının ardından hayal kırıklığı yaşayan ekibin içinde yer alan Tenekeci’nin Has Parti yöneticilerine kırgın olduğu biliniyordu. İstifasıyla ilgili ayrıntılı bilgi vermeyen Tenekeci’nin kısa açıklaması şöyle: ‘’Hem kalben, hem zihnen Has Parti defterini kapatmış ve bu partiden istifa etmiş bulunuyorum. Bana gelecek ve benden gelecek her türlü kötülükten Allah'a sığınırım.

Konuyla ilgili Tenekeci’nin ilerleyen günlerde geniş bir açıklama yapması bekleniyor…

www.haberkultur.net

 

YORUMLAR 2
  • M/Y 12 yıl önce Şikayet Et
    Tüh... Şimdi iktidar olamayacaklar..
    Cevapla
  • bizbize 12 yıl önce Şikayet Et
    vicdanının sesini;. vicdanının sesini halkın sesine (HAS PARTİ) dönüştüremeyenlerden olsa gerek tenekeci ... vicdanen gelen ilk ses Has Parti doğru bir sesti bunu sürdüremedi... Allah hayırlı etsin yolu açık olsun....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor