'Türkiye'de siyaset MHP'siz düşünülemez'

MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, ''MHP olarak 40 yılı aşan süredir siyaset sahnesinde açık ve net bir şekilde varız. Türkiye'de siyaset MHP'siz düşünülemez'' dedi.

'Türkiye'de siyaset MHP'siz düşünülemez'
'Türkiye'de siyaset MHP'siz düşünülemez'
GİRİŞ 08.01.2012 18:52 GÜNCELLEME 08.01.2012 18:52
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Ayhan, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde düzenlenen MHP 10. Merkez İlçe Kongresi'nde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin kolay kurulmadığını belirterek, ülkede bütün vatandaşların hür ve eşit olduğunu, hiç kimseye ayrımcılık yapılmaması gerektiğini söyledi.

MHP'nin 40 yılı aşkın bir süredir siyaset arenasında var olduğunu belirten Ayhan, şunları kaydetti:

''MHP olarak 40 yılı aşan süredir siyaset sahnesinde açık ve net bir şekilde varız. Türkiye'de siyaset MHP'siz düşünülemez. Bir dönem şimdiki gibi iktidar olan, belli bir süre iktidar sahnesinde olanlar ne oldular? kayboldular; bugün onları görüyor musunuz? bugün isimleri bile yok. Siyaset mezarlığına gömüldüler. MHP dün vardı, bugün var, her şeye rağmen Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceği için yarında var olacak.

Bizim misyonumuz tek başına iktidar olmaktır. Amacımız yeniden Türkiye'yi inşa etmek ve kurmaktır. Bizim misyonumuz Türkiye'yi ve Türk milletini geleceğini inşa etmektir.''

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu ise MHP'nin Kahramanmaraş'tan aldığı 73 bin oyun sorumluğunu üzerinde taşıdığını söyledi.

AA

YORUMLAR 10
  • fahrettin bekiroğlu 12 yıl önce Şikayet Et
    UÇAN ADAM. Ben kongredeydim konuşmayı canlı izledim.Her cümlesi doğru,her kelimesi abartısızdı.Sen gaipten ZURNA çalıyorsun.
    Cevapla
  • Cafer UÇA 12 yıl önce Şikayet Et
    1 - Atatürk ten sonra en idealist Kemalist Atatürkçü olan Mhp kurucu Türkeştir.. MHP nin kuruluşunun tesadüf olmadığıdır. Çünkü 944 Kemalist - Turhancılık olaylarından tutuklanan, iki sene ceza almış ordudan uzaklaştırılmış, sonra da GKB lığı özel affı ile tekrar orduya dönmüş. 953 de girmemizden sonra ABD de üç sene kalmış ve başarılı kontrgerilla eğitimi almış üstelik de 27 Mayıs darbe organizatörlerinden, hitabet yeteneği üstün başarılı aynı zamanda İnönü (Ulusalcı) karşıtı Kemalist bir subay olan Türkeşe. Anti Müslüman sistemin sorunsuz sessizce doğal yollardan yerleşebilmesi için, askere ve Kemalizme savunan, Milliyetçi ve inançlı görünümlü bir parti kurdurarak destek vermesini sağlamaktı. Türkeş zaten idealist koyu bir Atatürkçü idi. Ckmp 965 Ankara milletvekili olan Türkeşe, 969 sonların da TSK birimlerince (görüntüde) Milliyetçi inançlı bir parti oluşturmak için Ckmp nin adı Mhp olarak değiştirildi. Dünya siyasi tarihinde bir partinin oluşturduğu en iyi organize edilmiş gençlik teşkilatı ülkücüler yeniden organize edildi.
    Cevapla
  • Cafer UÇA 12 yıl önce Şikayet Et
    2 -Atatürk ten sonra en idealist Kemalist Atatürkçü olan Mhp kurucu Türkeştir.. Türkeş: Atatürk ün geçmişte yaptığı gibi halkın dini ve milli duygularına hitap ederek, BEN SİZLERE TÜRKLÜK ŞUUR ve GURURUNA, İSLAM AHLAK ve FAZİLETİNE, YOKSULLUKLA SAVAŞA, ADALETLE YARIŞA, BİRLİĞE, KARDEŞLİĞE KISACASI HAK YOLU, ALLAH YOLUA ÇAGIRIYORUM. REHBERİMİZ KURAN, HEDEFİMİZ TURANDIR (Buradaki Turhan Kemalistliktir). DİYORDU. Sözde Müslüman halka komünist tehdidinden korumak ve askerlerimizi sokak olaylarında destek vermek amacıyla, bir siyasi kuruluşun gençlik teşkilatının eylemlerine katılması yasal olarak mümkün değilken. Kimse Mhp ye neden dur demedi, bilakis gençler kışkırtıldı 970-980 ARASI OLAYLARIN SUÇLUSU DURUMUNA DÜŞÜRÜLDÜ. Binlerce insanımız darbe zemini oluşturulması için katledildi. HİÇ CEVABI OLMAYAN SORU: Mhp yönetiminin isteği doğrultusunda olaylara yönlendiren Ülkücüler kadar, aslında emri veren Mhp yönetiminin cezalandırılmaları gerekirken, ÜLKÜCÜ GENÇLİĞİN VATAN HAİNLİĞİ İLE SUÇLANIP EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRILMASIDIR, HATTA YAŞLARI BÜYÜTÜLEREK İDAM EDİLDİ.
    Cevapla
  • Cafer UÇA 12 yıl önce Şikayet Et
    3 – Atatürk ten sonra en idealist Kemalist Atatürkçü olan Mhp kurucu Türkeştir.. Mhp yönetimi SÖZDE DARBE MAHKEMESİNDE BİZLER HAPİSTEĞİZ AMA İDEALİMİZ ve FİKİRLERİMİZ İKTİDARDA SÖZÜ İLE KİME NE MESAJ VERİLİYORDU.Sonra da doğacak tepkileri önlemek için DEVLETE KÜSÜLMEZ DENİLDİ.Sonuç da Türkeş için 27 Mayısta kaybettiği itibarını bir şekilde kurtarmış oldu yani 27 Mayısın rövanşı 12 Eylül darbesidir.Mhp bu işin organizatörü olarak kurulmuş, Atatürkçü Kemalist rejim yerine oturtuluncaya kadar deşifre olmaması gerekiyordu,bunun için de ülkücüleri feda edildi.Darbeciler ayırım yaparlarsa Mhp nin deşifre olacağı idi. Daha işin başındaydılar Mhp ye çok ihtiyaçları vardı.Hapishane yıllarında rahmetli Yazıcıoğlu fark etmiş ve partiden ayrılmıştı.Bir Kurbağanın suda yavaş yavaş ısıtılırken,piştiği fark edemeden pişerse.Halkımıza da aynı sistem uygulandı.ANITKABİR KUTSAL MEKÂN HALİNE GETİRİLDİ ve ÜLKE HEYKELLERLE DONATILDI. Her durumda Anıtkabire veya heykellerin karşısında törenler ve bağlılık yeminleri yapılıyor. BUNU TSK ile Chp ve Mhp SÖZDE LAİKLİK ADINA DESTEKLİYOR.
    Cevapla
  • ahmet basar 12 yıl önce Şikayet Et
    Evet Doğru bir (KARA)R !....Ancak Gülünür. Hi Hi Hi Hi. Doğru bir karar ve DÜŞÜN-CE!.. Ama bu fikir Rahmetli ERBAKAN hocanın size (yanılmıyorsam 1995 seçimlerinden sonra) "Gelin beraber koalisyon kuralım Başbakan da siz olun. Mesut Yılmaz-Bülent Ecevit ve Tansu Çiller le koalisyon kurmayın" demeden önceydi. Tabii o zaman DİT'iniz olmadığı için böyle bir görevi korkup kabul etmediniz(DEVLET İDARECİLİĞİ TECRUBESİ) Ecevit'in koltuğunun altına sığınıpta ERKEK-LİĞİNİZİ Mecliste Başörtülü Milletvekilinizin EŞARP!..ını çözerek meseleyi çözmeyi millet adına daha uygun gördünüz. AKP den evvel belki aklı kıt olan düşünemez ama şimdi çok iyi düşünüyor MHP siz hayatı pardon siyaseti. Ülkemi düşünüyorum Gözüm kapalı MHP siz CHP siz ne güzel. YAW AKP neyinize yetmiyor. Kusura bakmayın Reklam oldu hep AKP diyorum ama AKP de Kürt ü Var, Türk ü var CHP lisi var ANAP lısı var yani tam bir sosyal parti. Sevmeyeni muhakkak olacak ...ama sevenide fazla. Sizlere bakınca kendimi denize düşmüş gibi hissediyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu