'Cuma günü tatil olacak'

Kadınlar için 'Pembe metrobüs' önerisiyle dikkatleri çeken Saddet Partisi cuma günleri içinde kolları sıvadı. Genel Başkan Kamalak, 'Cuma günlerinin tatil olacağını' vaat etti.

'Cuma günü tatil olacak'
'Cuma günü tatil olacak'
GİRİŞ 28.03.2012 07:38 GÜNCELLEME 28.03.2012 07:38
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, partisinin Çankırı İl Divan Toplantısı'nda partililere hitap etti. Kamalak, Milli Görüş iktidarında Cuma gününün kamu görevlilerinin tatili olacağının altını çizerek, "Milli Görüş iktidarında Cuma günü kamu görevlileri hürriyetine kavuşacak" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, önceki gün Çankırı Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen partisinin İl Divan Toplantısı'na katıldı. Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Latif Öztek'in eşlik ettiği Kamalak, partililere seslendi.

Kamalak, Milli Görüş iktidarı döneminde resmi tatillerin tekrar düzenleneceğini söyleyerek, "Milli Görüş iktidarında hafta sonu tatili eskiden olduğu gibi yeniden Cuma günü olacak. Kamu görevlilerimiz şu anda sıkıla sıkıla izin alarak Cuma namazına gidiyor. Bizim iktidarımızda ise kamu görevlileri artık rahatça camilere gidecek ve hürriyetlerine kavuşacaklar" dedi.

Milli Gazete

YORUMLAR 26
  • ÖMER TÜRKCAN 12 yıl önce Şikayet Et
    ben inanırım sp yapar akp yaparsa spde yapar. evet çocuk oyuncağı sanmıyorlar ama zamanında merhum prof. dr necmettin erbakan ülkedeki herkesin maaşlarına %100 zamı verceiğinede kimse inanamadı ama herkez o zamı aldı
    Cevapla
  • Arif DOĞANGÜR 12 yıl önce Şikayet Et
    KAMALAK HOCA SP. .İKTİDAR YAPIN ANLAMININDA KONUŞUYOR.. Ne güzel Söz VeriyorKamalak Hocam Niye Alınıyoruz. Yahudının Cumartesini Hiristiyanın Pazarını Tatil Nasıl Yapıldı Anlamıyorum Yeri gelince TÜRKİYE Müslüman. Nerede CUMAMIZI Tatıl Yapabiliyormuyuz.Cumartesi ve Pazarı Çalışma Günü Perşembe ve Cuma Tatil OLsun.İnşallah MİLLİ GÖRÜŞ İKTİDAR OLUNCA Yapacak.
    Cevapla
  • Tümer Özüşen 12 yıl önce Şikayet Et
    tamam. Katılıyorum,çok yerinde bir karar neden müslümanlar cumartesi ve pazar tatil yapıyorlar hiç hırıstıyanlar cuma günü tatil yapıyorlarmı bizde cuma günü tatil olsun sevinirim .bazılarının hoşuna gitmesede.
    Cevapla
  • ABDULLAH KULOGLU 12 yıl önce Şikayet Et
    Mankurtlaşmayı acı bir şekilde izliyorum!. Hristiyanlar Pazar, Yahudiler Cumartesi pazar yaparken müslümanların Cuma tatil yapamaması acınacak bir durumdur. Osmanlıdaki gibi yine kendi özümüze dönmeli Cumaları rahatça namaz kılmak için Cumayı tatil yapmalıyız. Müslüman olan bir insanın böyle bir teklife karşı çıkması düşünülemez. Kanun zoruyla elimizden alınmış değerlerin yokluğuna alışmış bir kısım zavallıların şimdi bu teklifi garipsemeleri tıpkı eski Türk hikayelerinde geçen çin mankurtlaştırmasını hatırlatıyor.
    Cevapla
  • ekrem kehribar 12 yıl önce Şikayet Et
    CUMA. Müslümanların bayramı bu tatili ancak şeriatçılar yapar siyasetçiler yapamaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ticaret Bakanı Bolat'tan fahiş fiyat açıklaması! Harekete geçildi: Kapatma cezası...
Nissan Qashqai baştan aşağı yenilendi!