Fatih Erbakan: AK Parti'den teklif gelirse...

Saadet Partisi (SP) Genel İdare Kurulu üyesi ve Genel Başkan Başdanışmanı Fatih Erbakan, AK Parti’ye geçme konusundaki iddialara cevap verdi.

Fatih Erbakan: AK Parti'den teklif gelirse...
Fatih Erbakan: AK Parti'den teklif gelirse...
GİRİŞ 23.07.2012 17:42 GÜNCELLEME 23.07.2012 18:57
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Erbakan, "Böyle bir teklif gelirse ben de 'buyurun siz Saadet Partisi'ne gelin diyeceğim. Biz bu davanın ev sahibiyiz" dedi.

SP Edremit İlçe Teşkilatı Başkanı Ahmet Tevfik Şenol ve partililer, merhum başbakanlardan Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan’ı Altınoluk’taki yazlığında ziyaret ettiler. Fatih Erbakan, partiden ayrılacağı iddialarına, Bizim tarafımızdan ortaya böyle bir seçenek konmadı, ima edilmedi. Bizim teşkilatımız, büyük bir topluluğumuz var, partimiz var. Bizim gayretimiz bunları bölmek, parçalamak değil, bu insanların Erbakan Hoca’nın belirlediği açılara bağlı kalarak yollarına devam etmesini sağlamak. Erbakan Hoca’dan sonra bu dava bitmeyecek devam edecek, Hoca’nın vefatından sonra ikinci 40 yıl çalışmalarının startını verdik. Bunu yaparken hep, ‘AK Parti'den teklif gelirse ne yapacak sınız? diye soruyorlar. Çok net söylüyorum; 'Buyurun siz SP’ye gelin diyeceğiz. Çünkü biz Milli Görüşçüyüz, Erbakan Hoca’nın evladıyız. Biz bu davanın ev Sahibiyiz. Milli Görüşün de tek temsilcisi vardır oda Saadet Partisi’dir” diye konuştu.

"KARDEŞLERİM ARASINDA SIKINTI YOK"

Erbakan, kardeşleri arasında hiçbir sıkıntının olmadığının altını çizerek, "Bizi Sayın Başbakan barıştırmadı. Biz Sayın Başbakan ile ne gizli, ne de açıktan hiç bir görüşmede bulunmadık. Bunu haberlerin çıktığı gün bir televizyon kanalındaki canlı yayınında, yalanlamamıza rağmen geçen gün bir gazetede, ‘Sayın başbakan Erbakan kardeşleri barıştırdı’ diye haber çıktı. Açıklıkla söylüyorum. Bizi kimse barıştırmadı, biz küs de değiliz” açıklamalarında bulundu.

Memurların zam istediği eylemlerde zaman zaman 'Yüzde 50 verdi Erbakan, sıra sende Erdoğan' şeklinde pankartlar taşıdığını hatırlatarak, “Üzülerek söylüyorum ki bu iktidar memurların istediği zammı veremez. Çünkü öncelikleri içinde halk yok” dedi.

Son günlerde tartışılan kürtaj ve sezaryen konularını değerlendiren Erbakan, "Böyle giderse halk bu iktidardan sezaryenle kurtulacaktır. Sezaryen normal zamanından önce doğum yapmak demektir. Halk bu iktidardan da zamanından önce, yani bir erken seçimle kurtulacak" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 16
  • ayhan çimen 11 yıl önce Şikayet Et
    ah kardeşlerim ve rakiplerim. on yıl boyunca sürekli yükseleeeen ve ustalaşan erdoğan nereeee siz nereee?
    Cevapla
  • yavuz kemal 11 yıl önce Şikayet Et
    malesef siayasi liderlerin oğulları da. aynı şekilde siyasi lider olamıyor, ne kadar zorlasada ne kadar mücahid sloganları atılsada soyad yetmiyor
    Cevapla
  • M/Y 11 yıl önce Şikayet Et
    hiç kimse davet etmiyor... kendine zorla davetiye isteme... % 1 bile olmayan oy oranınla akp ye bir faydan olmaz.. hariçten gazel okumaya devam et..
    Cevapla
  • Halil Çakmak 11 yıl önce Şikayet Et
    en azından çizgisi belli adamın.. erdoğan gibi oraya buraya dönmüyor,kıvırtmıyor yani...neyse açıkca söylüyor.siz böyle devam edin ak parti artık tükendi,yoruldu adam kalmadı baktı ki olmuyor devşirme dediğimiz sistemle partiyi kurtarmaya çalışıyor.
    Cevapla
  • Birol ER 11 yıl önce Şikayet Et
    herşey ortada. burada çok net görülüyor ki; siyaset / liderlik babadan oğula geçen bişey değilmiş...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki