AK Parti'den Fatih Erbakan'a teklif hazırlığı

AK Parti'nin dün yaptığı MKYK toplantısında, partinin yeni vitrini için düşünülen isimler gündeme geldi. Fatih Erbakan'ın da AK Parti'ye davet edileceği iddia edildi.

AK Parti'den Fatih Erbakan'a teklif hazırlığı
AK Parti'den Fatih Erbakan'a teklif hazırlığı
GİRİŞ 30.08.2012 10:36 GÜNCELLEME 30.08.2012 10:36
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

AK Parti'nin dün yaptığı MKYK toplantısında Suriye meselesi, terör sorunu, Meclis Başkanı Cemil Çiçek tarafından yapılan 11 maddelik Teröre karşı Ortak Mutabakat Metni ile CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na gönderilen cevabi mektup konularının gündeme geldiği öğrenildi.

Çiçek'in 11 maddelik metninin yöntemi üzerinde duruldu. MHP'nin yasama dokunulmazlığı ile ilgili olarak hazırladığı anayasanın 83. maddesindeki değişiklik öneren teklifi de gündeme gelirken konu Uzlaşma Komisyonuna havale edildi.

BÜYÜK İSTİŞARE TOPLANTISI

Toplantıda AK Parti yol haritasını belirlemek üzere Eylül ayı başında Parti Genel Merkezi'nde büyük bir istişare toplantısı yapılması kararlaştırıldı. Erdoğan'ın, önümüzdeki hafta çarşamba günü de AK Parti kurucuları ile parti grubunu genel merkezde toplayarak kongreye ve vitrin değişikliğine ilişkin görüşlerini alacağı ifade edildi.

AK Parti'ye yeni katılımların görüşüleceği toplantıya milletvekilleri, il başkanları ve kurucu üyeler katılacak. Toplantıda Numan Kurtulmuş, Süleyman Soylu, Şeref Malkoç, Fatih Erbakan gibi isimler görüşülecek. AK Parti teşkilatlarının da görüşüleceği toplantıda 30 Eylül'de yapılacak kongre hazırlık çalışmaları ele alınacak. Geleneksel Kızılcahamam kampı da mutabakat sağlanması durumunda yeni isimlerle yapılacak

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 19
  • ŞÜKRÜ AYDIN ÜNLÜHIZARCI 11 yıl önce Şikayet Et
    kişilerin fikrini boş yorum diye nitelendirebilenlere.... durum karşısında yorumumuzu yaptık ancak bazı arkadaşlar kendi fikirlerinden başka fikirlere saygı duymadıklarından boş yorum diye addetmişler.bu kendi kadirşinaslıklarıdır.ancak yine söylerim;soyadı ile siyasete devam etmek hanedanlıktır.fırsat verin denensin deniliyor.bu ülkede sadece onlar yok.yetişmiş fırsat bekleyen o kadar insan var ki...ama onlarında soyadları erbakan değil...
    Cevapla
  • ADEMOGLU 11 yıl önce Şikayet Et
    boş yorum yazanlara.... fatih erbakan için "merhum necmeddin erbakan'ın oğlu olmaktan başka bugüne kadar türk siyasi hayatına bir getirisi olmamıştır" diyenlere hayret ediyorum. bir insan anasının karnında mı katkıda bulunacak siyasete. erbakan hoca 1969'da siyasete girdiğinde bu zamana kadar siyasete bir katkın olmamış diye tepki verilebilir miydi? bir insan siyasete girer ve katkısı olup olmadığını görürüz, bırakın ön yargı ve öfkeyle tepkiler vermeyi...
    Cevapla
  • yavuz kemal 11 yıl önce Şikayet Et
    hiç gerek yok. bu güne kadar siyasi liderlerin oğlulları yakınları aynı başarıyı yakalayamamış. fatih erbakanda altınolukda tatil beldelerinde yaşayarak son model araçlarla dolaşarak halktan yeterince kopuk yaşamış. o yüzden ondan bi cacık olmaz
    Cevapla
  • Burak YILMAZ 11 yıl önce Şikayet Et
    erbakan ismi sıradan bir isim değildir. her ne olursa olsun sırf necmeddin erbakanın oğlu olduğu için hocamın aziz hatırasına bile fatih beye saygı duyarım. kaldı ki hocam evladını en güzel şekilde yetiştşirmiştir. ayrıca fatih beyde gayet aklı başında bir insandır. bu milletin erbakan hocayı ne kadar sevdiğini bilmeyenler açsın you tube da hocanın cenazesini izlesin.
    Cevapla
  • ŞÜKRÜ AYDIN ÜNLÜHIZARCI 11 yıl önce Şikayet Et
    fatih erbakan kim?. merhum necmeddin erbakan ın oğlu olmaktan başka bugüne kadar türk siyasi hayatına bir getirisi olmayan birinin ak parti ye soyadından başka ne katkısı olacağını anlamış değilim.eğer hanedanlıksa amaç ne güzel babamın soyadı ile siyaset yapayım...!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim