Şener'e CHP'den sonra sürpriz bir teklif daha!

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, kapanan Türkiye Partisi'nin Genel Başkanı Abdüllatif Şener ve arkadaşlarını kendi partisine davet etti.

Şener'e CHP'den sonra sürpriz bir teklif daha!
Şener'e CHP'den sonra sürpriz bir teklif daha!
GİRİŞ 31.08.2012 06:49 GÜNCELLEME 31.08.2012 14:42
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, yaptığı yazılı açıklamada, merkez sağın yeniden inşası ile ilgili, ''siyasi çizgisini küresel cereyanlar karşısında milli bir duruşu, oligarşik eğilimler karşısında demokrat duruşu ve ilkeleri olan, kapanan Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener ve arkadaşlarını'' Anavatan Partisi'nde siyaset yapmaya davet ettiğini belirtti.

Açıklamasında, Türkiye'de siyaseti hem yeni hem de güçlü bir mecra da oluşturmanın gerekliliğine inandığını kaydeden Çelebi, Anavatan Partisi'nin yeniden yapılanma süreci içine girdiğini ve Türkiye'nin aydınlık yarınları için yüzünü geleceğe çevirdiğini bildirdi.

Çelebi, ''bu anlamda Abdüllatif Şener'in bilgisi ve tecrübesiyle Türkiye'nin ve merkez sağın yeniden inşası için güç birliği yapmak gerektiğine inandığını'' ifade ederek, ''Yeni ve birleşik yapılar oluşturmanın Türkiye açısından zaruret olduğuna inanıyorum'' ifadesini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 26
  • Abdullah Öz 11 yıl önce Şikayet Et
    ergenekonculara,ulusalcı elitist cuntacılara oynadı..kaybetti.... hepsi bu...sadece o değil ki...yanlış ata oynayanlar kaybetti...milletin sağduyusuna,ferasetine inanmayanlar,istiklal marşına inanmış millet gibi düşünmeyenler ,milletten ilgi göremezler...kaybederler...normali de bu...
    Cevapla
  • Barışık hayat 11 yıl önce Şikayet Et
    “taş yerinde ağırdır” . kişinin değerini, kadir ve kıymetini en iyi bilenler, bu işle ilgili kimseler ile kendi çevresinde bulunanlardır. bir insanı ve onun yaptıklarını yakın çevresi takdir eder.
    Cevapla
  • Barışık hayat 11 yıl önce Şikayet Et
    "küsmek ve darılmak için bahaneler aramak yerine,". “küsmek ve darılmak (savaşmak)için bahaneler aramak yerine,sevmek ve sevilmek (kucaklaşmak) için çareler arayın.”mevlâna celâleddin-i rûmî (k.s.)
    Cevapla
  • Matmaca 11 yıl önce Şikayet Et
    sonu erkan mumcu gibi olur.... koltuk hırsıyla,baş olma hırsıyla partiyi terketti.kendisine gaz verenler şimdi ortalarda yok.bir numaralı akp düşmanı olmuş.cnn türk te izledim başbakanı yerden yere vurdu.israil yandaşlığıyla suçladı.sonuç ortada davet aldığı yerler chp,anap.sana da bunlar yakışır a.şener.bu devirde dik durmak istkrarlı olmak çok zor.adamı hemen harcarlar.ancak akp düşmanı basın ve toplantılarda konuştururlar.görevini yapmaya devam et.belki bir makam sana da verirler.parti kurunca herkes peşime düşer sandın ama olmadı.ha bir yer daha var sana uyar mı bilmem.saadetlilerin yanına git belki kamalak sana da kucak açar.beraber başbakana muhalefet edersiniz.
    Cevapla
  • mubinkoçal 11 yıl önce Şikayet Et
    siyasi beklenti. bu şahsın beklentisi ihtilal yonundeydı akp den istifa ettiği zaman darbe yapılacağına kesin gozuyle bakıyordu duşuncesındeyım darbe olur erdoğan ve diğer siyasiler yasaklanır ihtilalden sonra ozal gibi partı kurar tek başına iktidar olurum ama evdeki hesap çarşıya uymadı yalnız kaldı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan sert tepki: Bu iftirayı atanları asla ve asla unutmayacağız
YSK kararını verdi: 3 ilçe ve 4 beldede yeniden seçim yapılacak