Erdoğan-Özel görüşmesi 2.5 saat sürdü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'i kabul etti. Başbakanlık Konutu'ndaki görüşme yaklaşık 2.5 saat sürdü.

Erdoğan-Özel görüşmesi 2.5 saat sürdü
Erdoğan-Özel görüşmesi 2.5 saat sürdü
GİRİŞ 18.09.2012 15:55 GÜNCELLEME 18.09.2012 20:32
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel, Başbakan Erdoğan ile yapacağı haftalık olağan görüşme için Başbakanlık Merkez Bina'ya saat 18.00'de geldi.

Başbakanlık Merkez Bina'da yapılan görüşme 20.30'da bitti.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 15
  • Ömer Avcı 11 yıl önce Şikayet Et
    süperman bekleyen kardeş.... kimsenin hükümete falan yalakalık yaptığı yok. son olayda çok büyük ihmal var ama bu ihmalden sen tutup sadece hükümeti sorumlu tutamazsın, o mehmetçikler otobüsle taşınacak diye başbakan talimat vermedi. eleştiri yaparken tek bir lişiye kanalize olmayın.
    Cevapla
  • Hamza D. 11 yıl önce Şikayet Et
    hükümet asker görevini yapsa bu kadar şehit verirmiydi bay sadece duacı icratta sıfır kardeş. sadece dua ile olsaydı evliyalar embiyalar beygamberler bol bol dua ederek dünyayı düzeltirlerdi onlar duanın yanı sıra azimle kararlılıkla çalışarak kötülüğü yendiler bizim ileri gelenlerimiz icraat yok her hafta üç beş toplantı her toplantı sonrası 10 şehit haberi demekki sizin toplantılarınız bi işe yaramıyor yarasa her toplantı sonrası bu kadar şehit vermezdik sırf hükümete yalakalık olsun diye bu akan kana duyarsız tepkisiz kalamayız..ya çözüm üretsinler yada birakıp gitsinler daha iyi yapacak birileri çıkar..
    Cevapla
  • abdulvahap yıldırım 11 yıl önce Şikayet Et
    dünya kuruduğundan beri ya müslimanlara yada türklere hep saldırı olmuştur dünya alemde dürüp seyretmiştir. bakın diş güçler tüm gizli güçlerini bu terör belasını yardım etmeye yardım ve yataklık etmeye işten ve diştan ellerinden gelen yardımı yapmaya devam etmekteler neden çünki işin kara para uyştutruçu tiçareti çok yükset rat elde etmekteler bu uyuşturuyu ellerinden çıkaramadıkları için bu kanlı eylemlerini yapmaktalar mal para üğruna anne babasını tanımayan terör belası azmaktadır ama bizim siyasetçilerde bu malzeme yapıp rat beşinde koşmaktadırlar ve üyla düşünenlerde aynı zihniyeti taşımaktadırlar oturup bir birlik karar alıp terörün üzerine gitmiyorlar. şole derler yok kamara varmı yokmu yok ıstibarat varmı yokmu yani basit şeylerle uğraşaçaklarını bilgi ve beçerilerini fikirlerin terörler nasıl başa çıkılır belgeler sonsunlar. görelim yani
    Cevapla
  • ALİ ÜNLÜER 11 yıl önce Şikayet Et
    en can sıkıcı ve boğucu şey nedir biliyormusunuz????. şehitler üzerinden hükumete yüklenenlerin (bazıları) aslında teröre sinsice destek verenlerdir.
    Cevapla
  • vatan25 11 yıl önce Şikayet Et
    "körler sağırlar birbirini ağırlar". "körler sağırlar birbirini ağırlar" atalarımızın engin tecrübesinin ürünü bu söz durumu çok güzel özetliyor...bu askerle ve bu hükümetle terör bitmeyecek bitmezde...adamlar hergün 10 asker şehit ediyor bizim başbakan silahları bırakın diyor öyle barışalım herhalde kandildekiler buna başka bir yerleriyle gülüyorlardır...diyecek söz yok...çok sevdiğimiz başbakanı artık görmeye tahammül edemiyoruz...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor