Erdoğan, CHP'li İnce'yi hiç geri çevirmemiş!

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Başbakan Erdoğan'dan bugüne kadar üç isteği olduğunu ve Erdoğan'ın üçünü de geri çevirmediğini açıkladı. İnce, oğlunun Başbakan'ın üç çocuk sözünü mutlaka tutmasını istediğini de söyledi.

Erdoğan, CHP'li İnce'yi hiç geri çevirmemiş!
Erdoğan, CHP'li İnce'yi hiç geri çevirmemiş!
GİRİŞ 28.10.2012 13:57 GÜNCELLEME 28.10.2012 14:13
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce ve eşi Ülkü İnce ile Elmalık Köyü'ndeki evlerinde Vatan Gazetesi'nden Deniz Güçer'e konuştu

"Başbakan'ı ben bir kere dinlemedim ama oğlan bir kere dinlesin!" diyen Muharrem İnce, oğlunun Başbakan'ın üç çocuk sözünü mutlaka tutmasını istediğini açıkladı. İnce, Başbakan Erdoğan'dan bugüne kadar üç isteği olduğunu ve Erdoğan'ın üçünü de geri çevirmediğini aktardı.

'O zamanlar halk adamı Erdoğan'dı' diyen Muharrem İnce Başbakan Erdoğan'la ilgili aralarında geçen üç diyaloğu şöyle anlattı: "Sayın Erdoğan yeni Başbakan olmuştu, ben de yeni milletvekiliyim. Yalova'ya geldi. Gitsem mi, gitmesem mi tereddüt ettim. Ama sonra, bu ülkenin Başbakanı dedim, gittim. Köye kanalizasyon istedim. Bu Cumartesi oldu, Pazartesi Başbakanlık Özel Kalem Müdürü günü beni evden aradı. 'Köy Hizmetleri Genel Müdürü sizinle görüşecek' dediler. Genel Müdür Yalova'ya geldi. Kanalizasyonu yaptılar. Sonra Yalovaspor'u Fenerbahçe ile maç yaptırmak istiyorum. FB'li milletvekillerinden imza topladım, Başbakan da imza attı. Başbakan, Aziz Yıldırım'a rica etti ve Fenerbahçe Yalova'ya geldi. Hatta duyumlarıma göre 'Ben o çocuğa söz verdim. Fenerbahçe buraya gidecek' demiş. Sonra Yalova'da bir dernek için Başbakan'a bir mektup yazdım. 'Uygun göreceğiniz bir fondan yardımcı olur musunuz' dedim. TTF'den para gönderdi. Bu üç isteğimin üçünü de yerine getirdi."

'Oğlum inşallah bir kez Başbakan'ı dinleyecek'

İnce, röportaj sırasında oğlunun Başbakan'ın üç çocuk sözünü mutlaka tutmasını istediğini de açıkladı. İnce "Tayyip Erdoğan'ın söylediklerinin hiçbirisini dinleme ama bir tanesini dinle" dedim. 3 çocuk, "Üç çocuk yapacaksın" dedim, itiraz etmiyor, bakalım (gülüyor). Başbakan'ı ben bir kere dinlemedim ama oğlan bir kere dinlesin!" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 12
  • M/Y 11 yıl önce Şikayet Et
    sn ince,. k.kılıçtaroğlu bir afaroz eder.. bir daha o partinin kapısından geçemezsin.. böyle tehlikeli salvolar yapma..
    Cevapla
  • ali eren 11 yıl önce Şikayet Et
    muharrem ince. ben babam mezardan çıksa chp oy vermem diyen birisi olaraktan,birgün chp den bir millletvekiline sempatim olacagı hiç aklıma gelmezdi,başbakanımızı neden seviyoruz,demek ki bize sempatik gelen onada gelmiş,vesselam adamdan anlıyor başbakanımız,sayın ince,sesin başbakanımız kadar gür çıksın,halktan birisi ol,biz onu çok sevdik,sende sevilmek istiyorsan,çaktırmadan örnek al,sende düzgün bir adamsın,
    Cevapla
  • bekir terzi 11 yıl önce Şikayet Et
    isteği reddedilecek bir insan ve reddedilmeyi hakeden küçücük isteklere rağmen.. bu ülkenin başbakanı unutmamış ve en basit isteklerine bile cevap vermiş. bir bedensel özürlü arkadaşım adına alamadığı burs yüzünden başbakana mektup yazmıştım, hiç ümitli değildim çünkü başbakanın mektubumdan haberi bile olmayacaktı. fakat yanılttı beni başbakan. inanılmaz bir hızla cevap geldi (2 gün) ve arkadaşımın burs problemi giderildi. hastane için kolaylık ve tekerlekli sandalye gibi eşyalarda sonradan arkadaşıma ulaştırılmış. o günden beridir sayın başbakanın halkına olan hizmet edebilme gücünü anladım. bundan daha iyi bir başbakan olabileceğini pek zannetmiyorum. düşmanları bile bir adamı bu kadar takdir edebiliyorsa o adama ne denir.
    Cevapla
  • yavuz kemal 11 yıl önce Şikayet Et
    ama yine de başbakanı takdir etmezsiniz. bu gün onun yaptığı duble yollardan ankara' ya yürümek istersiniz.
    Cevapla
  • Sabit Kal 11 yıl önce Şikayet Et
    işte devrim böyle olur! ''oğlum, ben dinlemedim, bari sen dinle''. ''hele hele, üç çocuk tavsiyesini mutlaka yerine getir'' çünkü bu millet avrupa'lılaşırken, çocuk yapmama hatasında düşüyor ve millet gittikçe ihtiyarlıyor. halbuki batı, kalabalık nüfusu sayesinde dünya'yı keşfetti/kolonileştirdi hatta keşfetmek zorunda kaldı, haçlı seferlerini sırf kalabalık nüfusu besleyemiyor diye başlattı ve endüstriyel devrim, kalabalık nüfus sayesinde hayat buldu. ama refah batı'yı batıracak, hele sonradan görme doğu avrupa'daki eski sosyalist, yeni avrupa devletlerini batıracak, çünkü yeni nesil bir çocuğu bile zor yapıyor. doğum oranları 1,1'e düşmüş. düşünebiliyormusunuz, iki şahısın 1,1 çocuğu oluyor, neredeyse yarıyarıya. ve türkiye'de bu tehlikeli orana doğru gidiyor. onun için üç çocuk. çünkü resulullah'ta (aleyhesselam) çokluğumuzla övünecek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil