İşte Ak Parti'nin son oy oranı

Bütçe kanunu tasarısı görüşmeleri devam ediyor. Hükümet adına konuşan Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay Meclis kürsünden Ak Parti'nin son oy oranını açıkladı.

GİRİŞ 11.12.2012 17:02 GÜNCELLEME 12.12.2012 05:51
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Meclis'teki bütçe kanunu tasarısı görüşmeleri sürüyor. Hükümet adına bugün Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay Meclis kürsüsünden seslendi.

SON ANKETTEKİ OYUMUZ YÜZDE 51.5

' Biz milletimizin oyuyla 11. yılını yaşıyoruz hükümet olarak. Biz 2 kişiden birinin oyuyla.' diye konuşan Beşir Atalay'a CHP sıralarında tepki geldi. Tepkiler üzerine AK Parti'nin son oy oranıyla ilgili ellerindeki son seçim anketini açıklayan Atalay 'Konda'nın son ankletinde daha 3-4 gün önce yaptırdık. Aldığımız oy oranı yüzde 51.5.. Son seçimdeki oy oranımızın üzerinde. Ben size şirketin adını da veriyorum takip edin arayın bulun' diye konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 12
  • HASAN SARAC 11 yıl önce Şikayet Et
    anket. 10 yıldır her seçim anketine, "yemezler,yutmazlar, atın bakalım,meydan boş" vb diyenler aynı huylarında devam ediyorlar, halbuki azıcık düşünseler 10 yıldır hiçbir seçim tahminlerinin tutmadığını anlayacaklar çünkü bu martavalcılar akparti nin 1. olamayacağın iddia etmişlerdir ama akparti girdiği bütün seçimlerde 1. olarak çıkmıştır. şimdi bu büyük tahminci(!)lere sorsak halkın içinden olduklarını demokrat olduklarını savunacaklardır ve bilmezlerki halktan kopuk oldukları için her seçim tahminlerinde iki doksan uzanmışlardır
    Cevapla
  • bekir terzi 11 yıl önce Şikayet Et
    neden akp. bir kere secim vaatleri yapıyorlar ve çoğunlukla vaatler yerine getiriliyor- atılan çamurlar çoğunlukla karşılıksız çıkıyor-abd ve israil uşağ diyorlar ama diyenler evlerinde israili milletvekilleri ile parti düzenleyip planlar yapıyorlar, obamaya laf atıp sonra akrabasını karşılarında görünce tahrikten dolayı diye döktüklerini yalıyorlar. akp ve başbakan en azından dünyanın izlediği arenalarda haykırıyor gerçekleri-eğer yiğidin hakkını yiyecekseniz verilen burslar yapılan konutlar askeri projeler hastaneler yollar okullar üniversteler gözünüze dizinize dursun diyorum. biz menfi muhalefetten yana değiliz zira muhalefetimizde malesef menfidir. hiçbir vaatleri yok bu ülkeye verebilecekleri tek şey fesat tohumları- dükanını yönetemeyene ülke nasıl verilsin. 10 yıldır akp kendisini ıspatladı. dünya kadar borcu ödedi. sadece şunu diyorum isteyen akp yi ihmal etsin fakat inkar etmesin.
    Cevapla
  • E.bekir ÖZBEK 11 yıl önce Şikayet Et
    % 61 çıktı. . cehepe araştırma şirketinin sonucu daha 1 saat önce acıklandı. % 61 akp % 11 chp % 13 mhp :)
    Cevapla
  • burcan burcan 11 yıl önce Şikayet Et
    milletin oyuna saygı. saygı duymayanlar,hüsrana uğrar,gerçekleri inkar edenler doğruları göremezler.
    Cevapla
  • burcan burcan 11 yıl önce Şikayet Et
    siyasilerin karnesini millet verir. ak parti ile 2023'e kadar yola devam:bu partigerçekten ülkeyi birinci sınıf devletler seviyesine çıkarttı,gelir düzeyi yükseldi,sosyal hakların çoğu verildiğinen seçimlerde yine tek başına seçilir.ayrıca muhalefet görevini yapamıyor,tam tersi iktidra yardımcı oluyor,muhalefet yanlış yolda gidiyor.bu millet daha önceki ülkenin durumunu biliyor,yaşam şekli,güvencesi ve gelir düzeyi arttığından muhalefete güvenmediğinden ak parti ile yola devam diyor.siyasilerin karnesini millet verir.bu millette yola devam diyor,saygı duymak gerekir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir
MEB'den son dakika yeni müfredat açıklaması