"Antalya Büyükşehir MHP'nin olacak"

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Antalya'nın ilçelerinde düzenlediği istişare toplantılarına Korkuteli'nde devam edildi.

"Antalya Büyükşehir MHP'nin olacak"
"Antalya Büyükşehir MHP'nin olacak"
GİRİŞ 30.12.2012 12:02 GÜNCELLEME 30.12.2012 12:02
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Korkuteli Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleşen toplantıya MHP Antalya İl Başkanı Osman Çetin, il yönetim kurulu üyeleri, MYK Üyesi Kemal Çelik, MHP Korkuteli İlçe Başkanı Veli Yorulmaz, İl Genel Meclis üyeleri Zeki Tunç, Ali Arslan ve Hüseyin Çil katıldı.

MYK Üyesi Kemal Çelik, “Korkuteli, Antalya ve Türkiye'de iktidar olacağız.” diye konuştu. Çelik, “Başarılı bir belediye başkanı var. Bu seçimde de Korkuteli'ni çok çalışıp iktidar yapın.” dedi.

İl Başkanı Osman Çetin ise şunları söyledi: “Kendimizi, il genel meclis ve belediye meclis üyelerimizin hizmetlerini köy köy, mahalle mahalle dolaşıp halkımıza anlatmamız lazım. Bizim köylere gitmeye yüzümüz var. Yüzü olmayanlar düşünsün. Antalya başta olmak üzere büyük şehirleri MHP alacak. Her yerde olduğu gibi Korkuteli'nde de herkes birlik ve beraberlik içinde. Bu gücü seçimde iyi kullanın ve Korkuteli'nde üç hilali dalgalandırmaya devam edin.”

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 2
  • akarakas 11 yıl önce Şikayet Et
    chp giderse antalya kazanır. antalya bu kokuşmuş chp belediyeclığıdnenn kurtulmalıdır.soruyorum bu chp lı beledıye antalyya bunda yılda ne verdı koskocaman hıc..belediyecilık akp işidir..gıtsınler baksınlar ıstanbula kayseıye konyay samsuna görsünler belediyeciığı.
    Cevapla
  • Ahmet Gül 11 yıl önce Şikayet Et
    her dua'mız olaydı, soframıza ekmek yağardı.. gözümüz yok sizin olsun, tek chp den kurtarın yeter.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı