Son anketlerde Ak Parti'nin oy oranı

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Ak Parti'nin yaptırdıkları son anketlerde partinin son oy oranlarını açıkladı. Çelik, "partimizin oy oranı yüzde 50 bandındadır. Bu zaman zaman yüzde 52'ye yüzde 53'e de çıkmaktadır" dedi.

Son anketlerde Ak Parti'nin oy oranı
Son anketlerde Ak Parti'nin oy oranı
GİRİŞ 04.01.2013 17:33 GÜNCELLEME 05.01.2013 13:29
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

MYK toplantısının halen devam ettiğini söyleyen Çelik, toplantının gündeminin ise kabarık olduğunu söyledi. 

"AK PARTİ'NİN OYU YÜZDE 50"

Çelik, ANAR'ın Aralık ayına ilişkin yaptığı anket sonuçlarını da paylaştı. Anketin Türkiye çapında yapıldığını ifade eden Çelik, "Burada sorulan sorularda 'hükümetin performansını nasıl buluyorsunuz?'. 'Başarılı' diyenler yüzde 55'tir. AK Parti'ye oy vermeyen bir kısım insanlar da hükümetin performansını başarılı buluyorlar. 'Sayın Başbakanın lider olarak, başbakan olarak performansını nasıl buluyorsunuz?' sorusuna karşı vatandaşın yüzde 56,6'sı Başbakanı çok başarılı buluyor. AK Parti'nin oyu da 12 Haziran 2011 seçimlerindeki oy oranıdır; yüzde 50. Yüzde 50 oyumuz duruyor arkadaşlar. Bu yüzde 51 oluyor, yüzde 52 oluyor ama çok şükür bugüne kadar yüzde 50'nin altına düşmedik" diye konuştu.

YORUMLAR 52
  • NEDİM KURNAZ 11 yıl önce Şikayet Et
    neyin kafasındasınız?. yok %40 alamazmış falan.akp her seçimde yaptığı anketin birkaç puan üstünü aldı.bakmayın milletin burda ağladığına.ağlamak bizim milli sporumuz!!!abd'de bile 10 milyon kişi sokakta yaşıyor.yüzde yüz kimseyi mutlu edemezsiniz.ama etrafına adam gibi bakan biri her türlü gelişmeyi görür.
    Cevapla
  • alper 11 yıl önce Şikayet Et
    kandırmayın milleti. nabız yoklaya yoklaya olmayacak açılımlar yaptınız ortay bişey atın bülent arıç benimser başbakan benimsemez iyi polis kötü polis yani sonrada nabız yoklayıp seçim anketi yaparlar yapın yatın bölün ülkeyi milli tankmış atak helkopteriymiş,ankaymış ne yapıyım kardeş; özerkliği,anadilde eğitimi,genel afı öcalana ev hapsini verdikten sonra sehitler gaziler hakkını size helal etmezler tarih sizi yargılar unutmayın sizler oy,iktidar,anket peşindesiniz yazıklar olsun size verdiğim oylara birdahamı...
    Cevapla
  • Emre Baysal 11 yıl önce Şikayet Et
    aydınlık sözde değil özde olsun. bazı yorumlarda insanlar için önemli olanın cebine giren 3-5 kuruş olduğu ve bunun yanlış olduğu yazılmış.şimdi ben bu 3-5 kuruştan sana bu ülkeye ne kazandırdığını anlatayım.öncelikle cebine 3-5 kuruş para giren bir insanın geçim derdi düşüncesi olmaz bunun yerine başka şeyler düşünür. düşünen adam üretir. üreten adamın ülkeye katkısı olur. üreten ülkenin ekonomisi sağlam olur. dolaysıyla cebine 3-5 kuruş para giren adamın hükümeti zaten başarılı bir ekonomiye sahiptir.ekonomisi güçlü ülke aynı zamanda aydınlık sözcüğü sadece rumuz olarak kullanılmaz uygulaması da olur.
    Cevapla
  • CENGAVER 11 yıl önce Şikayet Et
    4. dönem olmayacak gibi !. özellikle hükümetin başındaki hit bakanların yaptıkları saçma sapan zulmani işler hem vatandaşı hemde çalışanları canından bezdirdi, kaş yaparım görüntüsüyle göz çıkartıyorlar, her alanda her türlü zulmü uyguluyorlar, bu hükümet en güvendikleri adamlar yüzünden heder olup gidecek, inşALLAH önümüzdeki seçim bu bakanların pek çoğunu mecliste görmeyiz,
    Cevapla
  • Fikret Cal 11 yıl önce Şikayet Et
    olmadı-2. 8-suriye de esat yanlıları cinayet işliyor da muhalifler ne yapıyor. yeni karbelalar yaşanıyor, taraf olmak çok riskli. 9-devletin en stratejik kurumları, sömürge zihniyetine teslim olup satıldı, benim ülkemde, benim kurumumda, ismi george veya michel olan bir genel md. veya yardımcısının ne işi var, işgal ülkesimiyiz. 10-apo ilk yakalandığında "merak etmeyin zaman gelecek milletvekili olacak" deniyordu, hızla o yolda ilerliyoruz, bunda mhp nin de katkısı oldu, ak parti tamamlıyor. 11-üç dönemdir iktidarda olamak devlet babalarının malı, halk köleleri, kendilerini de ALLAH ın seçkin kulları, özel kulları gibi görmeleri haddi aşıyor. 12-islamın özüne, ruhuna uymayan bir sosyo-ekonomik-kültürel yapıya uygun, ehlileştirilmiş nesiller özellikle yetiştiriliyor. bakınız acunmedya vb. kültürel popülerlik rezaletleri...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! İran ve ABD'den peş peşe açıklamalar
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı