Sümeyye Erdoğan ne kadar maaş alıyor?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın "bir kuruş bile ücret almadığını" açıkladı.

Sümeyye Erdoğan ne kadar maaş alıyor?
Sümeyye Erdoğan ne kadar maaş alıyor?
GİRİŞ 13.01.2013 18:07 GÜNCELLEME 14.01.2013 06:59
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Çelik, Twitter hesabı üzerinden takipçilerine, son günlerin tartışmalı konusu olan Sümeyye Erdoğan'ın görevi karşılığı astronomik maaş aldığı iddiaları hakkında değerlendirmede bulundu.

Çelik, "Başbakanımızın kızı Sayın Sümeyye Erdoğan'ın yüksek bir maaşla babasına danışmanlık yaptığı iddiası tümüyle yalandır. Sayın Sümeyye Erdoğan, Ak Parti'den de resmi kuruluşlardan da bir kuruş bile ücret almamaktadır" dedi.

YORUMLAR 14
  • birisi 8 yıl önce Şikayet Et
    Hak ediyor ki alıyor sen çıkıpta genel müdürüne sen niye çok maaş alıyorsun diye bilir misin diye biliyorsan sorgula bunu
    Cevapla
  • yaşar ak 11 yıl önce Şikayet Et
    sayın melih gökçek, sayın karayalçının 256 danışmanı olduğunu söylemişti.. ya arkadaşlar, ben o iki kişiden biriyim.bana akp nın hiç faydası dokunmadı.akp nin faydası chp ve mhp lilere dokunuyor.biz akpliler.nereye kadar enayilik edicez.karayalçın başbakan olursa bana kesin bir bankamatik düşer.ben chp ye gidiyom.
    Cevapla
  • Atila KOÇ 11 yıl önce Şikayet Et
    kimin maaşı kimi ne ilgilendirir. herkes alnın teriyle kazandığına baksın, helalinden kazansın, kazandığı kadarını harcasın, ayrıca tartışılacak konu bu değil, babasının sözünü tutmuşmu 3 çocuk yapmışmı esas konu bu olması lazım:d aileden sorumlu devlet bakanı bile, başbakanınınınınının sözünü tutmuyor daa 2 çocukta hala
    Cevapla
  • ayhan celebi 11 yıl önce Şikayet Et
    adamların ısı bu. camur at izi kalsin. herhangi biri 60 , 70 yasindan sonra herhangi bir tuzel kurulusta is bulsun bir maas ta ben verecegim. ayni ssk taktigi. yok oglu yok yegeni, yok didisi. bide namustan bahsediyorlar. yigeni orada calissa tamam genctir ise ihtiyaci vardir. nagme okumasin hic kimse bunlar 70 senedir boyle geldiler 70 sene daha boyle giderler. ALLAH milletimizi bu ve bunlarin zihniyetinden korusun. yaptiklari usulsuzlugu garibanlik ve durustluk edebiyati ile sivamaya calisiyorlar.( ha birde bu arada 1. ligde takim calistiran en kotu antrenör 50.000 tl nin altinda maas almiyor. primler haric.) yarin cumhur basskani milletvekili veya basbakan maaslarindan soz acilirsa en basit ornek icin yazdim.
    Cevapla
  • Mustafa YILMAZ 11 yıl önce Şikayet Et
    abdullah birisi kardeşim,kılıçtar efendinin kardeşlerinden. sonra akrabalarının izmir belediyelerinde cirit atmaları üzerine,bu baskıyı perdelemek için ortaya sümeyye erdoğanı attılar,şişirdiler..ve çelik te mecburen cevap verme durumunda kaldı..yoksa zamanlamayı yapan ak parti değil...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye, Irak, Katar ve BAE'nin imzaladığı tarihi anlaşmaya ilişkin ABD'den ilk açıklama!
Türkiye iddiası gündem olmuştu: Katar'dan Hamas açıklaması