CHP'den 'serbest kıyafet' eleştirisi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili Sakine Öz, okullardaki "serbest kıyafet" uygulamasında öğrencilerin, okul yönetimlerinin, velilerin ve giyim sektörünün yaşadığı farklı sorunları yerinde incelemeyi, sorunları sahiplerinden dinlemeyi sürdürüyor.

CHP'den 'serbest kıyafet' eleştirisi
CHP'den 'serbest kıyafet' eleştirisi
GİRİŞ 22.01.2013 18:44 GÜNCELLEME 22.01.2013 18:44
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Milletvekili Öz, eğitimin bir bütün olduğunu, sadece okulla sınırlanamayacağını, öğrencisinden öğretmenine, velisinden okul yönetimine, güvenliğinden bu sektörden ekmek yiyen insanlarına kadar her kesimin eğitim dünyasındaki taleplerinin dikkate alınarak planlı düzenlemelere gidilmesi gerektiğini belirtti.

Sakine Öz, "serbest kıyafet uygulaması"ndaki 'yaptım, oldu' anlayışının, sorunları çözmek şöyle dursun, yeni sorunlara davetiye çıkarttığını ifade ederek, karşılaşılan sorunları Başbakan'a bir soru demeti halinde iletti. "Sosyal devlet" ilkesinin gereği olarak, ailelere her yarı yılda bir "nakdi yardım dağıtılması" önerisinde bulundu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • Ahmet Gül 11 yıl önce Şikayet Et
    bırak çocukları, sen ne giyersen giy yakışmaz.!. çocukların çoğuna dikkat ettim hepsi fevkelede güzel ve yeni giyiniyor. chp yalan atmaya devam etsin dursun .
    Cevapla
  • mubinkoçal 11 yıl önce Şikayet Et
    kıyafet. niyetınızı neden halktan saklıyorsunuz sizin asıl korkunuz islamı kıyafettır saklamanıza gerek yok halk biliyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü