Başbakan Erdoğan'ın bilinmeyen mesleği!

Başbakan Erdoğan'ın daha önce kamuoyuna yansımayan bir mesleği ortaya çıktı. 1 yıl süre ile yapmış.

Başbakan Erdoğan'ın bilinmeyen mesleği!
Başbakan Erdoğan'ın bilinmeyen mesleği!
GİRİŞ 20.02.2013 08:25 GÜNCELLEME 20.02.2013 19:10
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, 1993-1994 yılları arasında kuyumculuk yaptığı ortaya çıktı.

Vatan Gazetesi'nin haberine göre; İstanbul Kuyumcular Odasına (İKO) kaydı da bulunan ve ''Kuyumcu-Satıcı'' belgesi alan Erdoğan, bir yıl sonra aktif üyelikten ayrıldı ve ''Faaliyeti sona eren üye'' statüsüne alındı.

Ankara'da düzenlenen bir toplantya katılan, İKO Başkanı Alaattin Kameroğlu, Başbakan Erdoğan'ın 16 Nisan 1993 ile 25 Şubat 1994 tarihleri arasında ''Kuyumcu-Satıcı'' olduğunu açıkladı.

068677 sicil kayıt numarası ile Erdoğan'a verilen ruhsatı da gösterdi. Erdoğan o dönemde iş adresini de ''Fatih Sultan Caddesi No: 29/B Hasköy-İstanbul'' olarak bildirdi. Erdoğan aktif üyelikten ayrıldıktan bir ay sonra 27 Mart 1994'de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi.

kuyumcuerdogan.jpg

 

YORUMLAR 7
  • fahrettin öztürk 11 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun ne diyelim. Sayın Başbakanım kuyumculuk yapmış veya yapmamış bu onun bileceği bir iş ama sırf karalamak adına yazılanlara bakın. bu silahı (ki doğruysa) bdpliler gibi polise doğrultmamıştır. chpliler gibi 8. sınıf öğrencilerimin üzerine yürüyüp dersane basıp bizi ve öğrencilerimi darp etmemiştir şikayetçi olduğumuzda da biz chpliyiz dememiştir. lütfen ayarınızı bilin.
    Cevapla
  • erkan sönmez 11 yıl önce Şikayet Et
    Bu liderlik değil ! Sistemi iyi kullanmaktır.. bu ülkede sıradan biri için silah ruhsatı, almak kolay değildir. Sistemin açıklarını iyibilmek gerekir. bir zamanlar Arıcılık ve kuyumculuk belgeleri, özellikle 90 lı yıllarda bu işler için kullanılanılırdı. siz türkiyede kaç bin arı yetiştiricisi var biliyormusunuz? onlardan biri de benim !
    Cevapla
  • Hasan Paşa 11 yıl önce Şikayet Et
    olabilir.... Ne demişler, Dünya kadar malın olacağına , Badem kadar bıyığın olsun ..:)
    Cevapla
  • muharrem yıldız 11 yıl önce Şikayet Et
    RİZELİ DİYORKİ. Bizde at avrat silah,in önemi çoktur. Neden abartiyorlarki adamda olacak herhalde lider o
    Cevapla
  • murat yılmaz 11 yıl önce Şikayet Et
    Silah ruhsatı için olabilir!!!. Malum, kuyumculara silah taşıma ruhsatı veriliyor. Mecliste grubu olan bir partinin il başkanı silah taşıma ruhsatı alamıyor. Bir kuyumcu dükkanı açtım diyen ya da bir bina inşaatı bitiren vergi mükellefi silah taşıma ruhsatı alabiliyor. Bir belediye başkanı bile doğrudan seçimle gelmişse alabiliyor, belediye meclisince seçilmişse alamıyor. Durum böyle olunca bir çok insan "silah taşıma ruhsatı nasıl alırım?" ın cevabı olarak işe koyuluyor. Başbakanımız da o zaman mecliste grubu olan RP nin il başkanı idi. Benim ki sadece bir tahmin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret sonrası MSB'den Irak mesajı: Hazırız!
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?