DP'li başkan AK Parti'ye geçti!

Kastamonu'nun Taşköprü İlçesi'nde geçen Cuma günü Demokrat Parti'den istifa eden Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, AK Parti'ye üye oldu.

DP'li başkan AK Parti'ye geçti!
DP'li başkan AK Parti'ye geçti!
GİRİŞ 25.02.2013 17:05 GÜNCELLEME 25.02.2013 17:05
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, AK Parti İl Başkanı Metin Çelik, İl Teşkilatı Taşköprü Sorumlusu Evren Sağatli, AK Parti İlçe Başkanı Fazıl Pehlivan, AK Parti Belediye Meclis üyeleri ve parti yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla partiye üyelik başvurusu yaptı. AK Parti ilçe yönetimi aldığı kararla Arslan'ın partiye üyeliğini oy birliği ile kabul ederek karara bağladı. Belediye Başkanı Hüseyin Arslan ile birlikte Belediye Meclis üyeleri Mustafa Balcıoğlu ve Yılmaz Korkmazer'in de AK Parti'ye üyeliği gerçekleşti. Arslan, Taşköprü'nün geleceği için bu kararı verdiklerini anlatırken, şöyle dedi:

"Hiçbir şahsi menfaat ve nefsani duygulara kapılmadan ilçemizi daha da ileriye taşıyabilmek ve halkımın beklentisine daha iyi ve hızlı yanıt verebilmek için meclis üyelerimiz ve ilçemiz kanaat önderleri ile yaptığımız değerlendirmeler neticesinde AK Parti'den yapılan teklifi, kabul etmiş bulunmaktayız. Taşköprü'nün istikbali için doğru bulduğumuz bu kararımızı tüm ilçem ve hemşerilerim adına vermiş bulunuyoruz. Bundan sonraki çalışmalarımızdaki sorumluluk ve fedakarlığın daha fazla olacağının bilincinde olduğumuzu da bildirmek istiyorum."

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Metin Çelik ile Taşköprü ilçe başkanı Fazıl Pehlivan, AK Parti'nin vizyon ve misyonu yönünden siyaset yapmak isteyen herkese kapılarının açık olduğunu söyledi

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • realrebel 11 yıl önce Şikayet Et
    ahmet. bundan sonra herkes ak partili olur zaten, hele yeni 657 çıksın, tüm memurlar işini kaybetmemek için ak partili olur. bir ben varım heralde, ak partili olup, adaletsizliklerini görüp de artık o tarafta olmayan.
    Cevapla
  • ERDOĞAN ÖZEVİ 11 yıl önce Şikayet Et
    HERŞEY. Size herşey, herkes yakışır. Gökkuşağına döndünüz..
    Cevapla
  • Ahmet Gül 11 yıl önce Şikayet Et
    kılıçdaroğlu chp de başkanlığı almasaydı oda akp ye girecekti ama !. baykala kaset tuzağı gayet basit ve baykal tuzağa hemen yattı.!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Nefes kesen şampiyonluk yarışında tarih "Galatasaray" diyor!
Nüfus oranları açıklandı! Çocuk sayısı ile ilgili korkutan rakam