Böyle bir resim sergisi daha görmediniz

Fotoğraf dalında çok sayıda ödül kazanan Hanife Öztürk Dolaşır, diğerlerine hiç benzemeyen bir sergi açtı.

Böyle bir resim sergisi daha görmediniz
Böyle bir resim sergisi daha görmediniz
GİRİŞ 22.10.2014 15:34 GÜNCELLEME 22.10.2014 15:36

Fotoğraf sanatçısı Hanife Öztürk Dolaşır’ın, “Mutfağımdan Manzaralar” adlı sıra dışı fotoğraf sergisi Bağcılar Belediyesi Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi’nde açıldı. Ortaya koyduğu eserlerle çok sayıda ödüle layık görülen Dolaşır, doğal ürünlerle çalışmayı tercih ediyor.

Fotoğraf dalında çok sayıda ödül kazanan Hanife Öztürk Dolaşır’ın birbirinden ilginç eserlerden oluşan sergisinin açılışı öncesinde bir tören düzenlendi. Törene Bağcılar Belediye Başkan Yardımcıları Kenan Gültürk ile Mehmet Şirin’in yanı sıra Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi öğretmenleri ile kursiyerler katıldı. Şirin ve Gültürk, göze ve zevke hitap eden fotoğrafların yer aldığı serginin açılışında bulunmaktan dolayı mutluluklarını dile getirirken, Dolaşır’ı tebrik ettiler.

USTA FOTOĞRAFÇILARDAN EĞİTİM ALDI

Aslen Selanik göçmeni olduğunu belirten Hanife Öztürk Dolaşır, ilkokulda resim çalışmalarına ilgi gösterdiğini belirterek, “İlerleyen yıllarda fotoğrafa yoğunlaştım. Usta fotoğrafçılardan eğitim aldım. Reklam ve düğün fotoğrafçısı olarak çalışmalarımı sürdürdüm.” diye konuştu.  İki bireysel sekiz sergisi olduğunu da anlatan Hanife Öztürk Dolaşır’ın fotoğraf dalında birçok ödülü bulunuyor.

Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi’ndeki sergide 31 adet eser bulunuyor. Sergilenen eserlerdeki tabaklarda kullanılan malzemeler de özel olarak seçildi. Mutfaktaki malzemelerden oluşan eserlerde doğal ürünler kullanıldı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?