Aslı Aydıntaşbaş ile Akif Beki fena kapıştı İZLE

Akif Beki'nin Aslı Aydıntaşbaş'ın sözlerini düzeltmesine Aydıntaşbaş, “Beni aşağılama Akif” diye tepki verince sinirler gerildi.

GİRİŞ 24.07.2013 14:32 GÜNCELLEME 24.07.2013 23:48
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

CNN Türk ekranlarında Karşı Gündem programında sinirler iyice gerildi. Akif Beki ve Aslı Aydıntaşbaş'ın sunduğu programda Akif Beki, Aydıntaşbaş'ı düzeltince olanlar oldu.

Osman Can'ın AK Parti MYK üyesi olduğunu söyleyen Aslı Aydıntaşbaş'a, 'Hayır yanlış biliyorsun Osman Can MKYK üyesi' dedi.

Bu düzeltme sonrası  'Beni aşağılayamazsın buna papuç bırakmam. Kadın gazetecilere yandaş medyada sürekli bir aşağılama çabası var' diyen Aydıntaşbaş adeta çıldırdı.

Akif Beki, Nuray Mert, Amberin Zaman ve Ceyda Karan isimlerine baskı yapıldığını iddia eden Aydıntaşbaş'a 'Bu isimlere benim üzerimden selam gönderemezsin buna izin vermem'  diye cevap verdi.

Gözleri dolan Aydıntaşbaş ve Akif Beki arasındaki tartışma uzun süre devam etti.

YORUMLAR 15
  • cmlboz 10 yıl önce Şikayet Et
    ÜST ÜSTE 2 KERE OLUNCA 3. DE AKİF DEN GELDİ . sayın taşbaş fehmi koru ve şimdi ismini hatırlamadığım diğer konuğundan peşpeşe iki düzeltme yiyince kroşe yumruk gibi 3. de akif beyden gelince diğer ikisi zaten aklındaydı çünkü kadın zaten felaket derecede hırs küpü gardını aldı tabi ama geç oldu nakavt geçmiş olsun. taşbaş hanım
    Cevapla
  • İRFAN SADIKOĞLU 10 yıl önce Şikayet Et
    ASLI HANIM VE AKİF BEY . ben firsat buldukça izliyorum akif akıllı ve doğruluğunu inatla ıspatlıyor ve bu onu seviMli ediyor. aslı hanım ise okumadan dersine çalışmadan gazete başlıkşarı ile manşetlere bakarak programa geliyor akif yakalayınca zoruna gidiyor. BİRAZDA ÇAMUR AT İZİ KALSIN TAKTİĞİNE YASLANIYOR
    Cevapla
  • gülsüm 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadın zaten kompleksli... Programı izleyenler varsa inat uğruna sadece aslında savunmayacağı ve hata olduğunu bildiğibi çok şeyi çok rahat savunur.ve bunu yaparken de genelde gözleri masadadır...Akif Bekinin yüzüne bakamaya cesaret edemez..
    Cevapla
  • bulentyesilkaya 10 yıl önce Şikayet Et
    ben. cnn,kanal d ,show tv,blomberg, gibi işi gücü hükümete saydırmak olan amerikan güdümlü bütün kanalları sildim ,izlemiyorum izletmiyorum sizde öle yapın .
    Cevapla
  • Hamza Karaaslan 10 yıl önce Şikayet Et
    Ülkeyi halka karsi korudugunu sanip yönetimde söz sahibi oldugunu düsünen Gazete!ler. ne önemli meslekmis bu memlektte gazetecelik yahu olmasalar ne yapar acaba nasil hayatta kalir bu millet cok zor vesselam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!