CHP ve MHP'den Habertürk'e sert tavır

Konsensüs Araştırma Şirketi'nin Habertürk için yaptığı anketin yayınlanmadan önce Başbakan Erdoğan'a sunulduğu iddiaları sonrası CHP ve MHP'den radikal karar.

CHP ve MHP'den Habertürk'e sert tavır
CHP ve MHP'den Habertürk'e sert tavır
GİRİŞ 07.02.2014 09:11 GÜNCELLEME 07.02.2014 09:11
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Gerçek Gündem'in haberine göre, CHP akşam saatlerinde patlayan ses kayıtları sonrası Murat Sarı'nın sahibi olduğu Konsensus Araştırma Şirketi ile çalışmama kararı alıyor.

Konsensus Araştırma Şirketi'nin Habertürk için yaptığı seçim anketinin yayınlanmadan önce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a Kısıklı'daki evinde sunulması ve ankette yapılan değişiklik iddiaları üzerine Konsensus Araştırma Şirketi ile ilişkilerini kesiyor.

CHP 'HABERTÜRK'E ÇIKMAMAYI DA KONUŞUYOR

Patlayan ses kaydında tapelerde yer alan konuşmaları gören CHP kurmayları, oluşan güven bunalımının etkisiyle Habertürk'ün yayınlarının tarafsızlığını ve güvenilirliğini yitirdiğini düşünerek Habertürk'e çıkmamayı da konuşmaya başladı.

MHP'DE HABERTÜRK'LE KÖPRÜLERİ ATMIŞTI

Dün TBMM Genel Kurulu'nda AKP'nin internete yasak getiren 'Torba Tasarı'nın görüşmeleri sırasında MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu yaptığı konuşmada, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak bundan sonra Habertürk'ün ortaya koyduğu hiçbir habere inanmayacağımız gibi, bundan sonra televizyon programlarına katılmayacağız" demişti.

YORUMLAR 1
  • İskender Melekli 10 yıl önce Şikayet Et
    BEN KENDİ ADIMA SON BİRYILDAN BU GÜNE NE HABERTÜRK'ÜN SİTESİNE GİRDİM,NE DE KANALINI İZLİYORUM.. Onlarla geçireceğim zamana acıyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...