Ahmet Şık: Kaset normal değil şüphem var

Gazeteci Ahmet Şık, servis edilen Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan'ın ses kaydındaki şüphesini dile getirdi. Özellikle bir kuşkuşu var ki dikkate değer.

Ahmet Şık: Kaset normal değil şüphem var
Ahmet Şık: Kaset normal değil şüphem var
GİRİŞ 25.02.2014 11:14 GÜNCELLEME 25.02.2014 11:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başbakan Erdoğan ile Bilal Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtları ileri teknoloji ürünü montaj mı?

Gazeteci Ahmet Şık ortaya attığı bir iddia ile kasetler üzerindeki kuşkuları artırdı. Şık'ın dikkat çektiği Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen kaydın 7.26'ıncı saniyesine ilişkin. Ahmet Şık o saniyedeki sesin dikkat çekici bir şekilde değiştiğini söylüyor.

İşte Ahmet Şık'ın kasetle ilgili kuşkuları;

*Sızdırılan son ses kaydına dair şüphem var. İçerikle ilgili şüphe taşımamakla birlikte bu konuşmalar masa başı üretimi olabilir.

*Yolsuzluk operasyonu yapılan bir günde açık açık herkesin isminin verilip, para miktarlarından bahsedilen bir konuşma normal değil.

BU SANİYEYE DİKKAT!

*Bilal Erdoğan olduğu iddia edilen kişinin kaydın 7.26'ıncı saniyesindeki "30 milyon Avro" dediği andaki ses değişimi dikkat çekici.

KUŞKULU NOKTA

*Telefonların dinlendiğinden şüphelenen ve oğluna "telefonla konuşmayın" diyen RTE ve oğlunun her şeyi açık açık konuşması manasız.

*Bu kayıtları ikisinin de işine yarayacağı için savaşan her iki cephede üretmiş olabilir. Hırsız başbakan algısının kanıtı Cemaate yarar. Eğer AKP cenahı kaydı ürettiyse, bugüne dek çıkan her kaydın doğru olup olmadığına dair kuşkular da iktidarın işine yarar ve bunu kullanır.

YORUMLAR 1
  • Sezgin Günaydın 10 yıl önce Şikayet Et
    OLMADI. Biz büyüklerimizden hep şunu dinleriz. Kuranı Kerimi sadece üzerinden okumak değil , anlatılmak isteneni de öğrenmek lazım. Fethullah Hocamızın ve cemaatinin Kuranı Kerimi okuduklarından eminim ama anlamak istemedikleri de aşikar. ( Said Nursi efendi kesinlikle bunların yaptıklarını tasvip etmezdi.) Sanırım bunlar kendilerini Müslüman adlettiler , bizleri de kafir görüyorlar, saldırıyorlar. Başka bir senaryo ise Müslümanlık nasıl doğdu büyüdü ise , aynı mantıkla cehaleti, korkuyu, kendi mensuplarını Türkiye ye hükümdar kılmak istiyorlar. Allah size hakettiklerinizi versin Ey Fethullah hoca ve cemaati. İçinizde insanlık namına ufakta olsun duygu var ise zaten orada olmak istemezsiniz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Binlerce kişinin emekliliği iptal ediliyor! Faiziyle geri ödeyecekler
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı