Bekir Coşkun'un 'Biteriz' çığlığı

Hükümet karşıtı sert yazılarıyla bilinen Bekir Coşkun son durağı Sözcü gazetesindeki yazısında, okurlarına resmen yalvardı..

Bekir Coşkun'un 'Biteriz' çığlığı
Bekir Coşkun'un 'Biteriz' çığlığı
GİRİŞ 27.03.2014 09:41 GÜNCELLEME 27.03.2014 10:17
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Hürriyet, Habertürk, Cumhuriyet ve son olarak Sözcü'de yazan Bekir Coşkun, yazılarını takip eden herkesin oy kullanmasını istedi, aksi halde perişan olacaklarını yazdı.

Sandık başına gitme gerekçelerini sıralayan Coşkun yazısının sonunda isim vermeden oyları CHP'ye istedi.

İşte yazının o bölümü;

Geçmişimizden utanıp, geleceğimizden kuşkuluyuz…
Perişanız…
Daha beter günlerin geleceğini bilmelisin…
*
Sakın "Bir oy ne ki?" deme…
Tek umuttur o bir oy…
Muhtacız…
Kar tanesisin…
*
Gelmezsen…
Deniz biter…
Artık lütfen…

YORUMLAR 47
  • Bekir z. Çelik 10 yıl önce Şikayet Et
    Adaşım haklı . Bekir Coşkun haklı yalvarmakta ''ağlamayan bebeğe meme vermezlermiş''. Bu da ağlayarak oy istiyor. Biteriz diyor doğru söylüyor biterler. Gidip kalkın oyunuzu kullanın diyor. Ama kime vermeyin diyorsa ona vermek lazım. Çünkü ''Göbeğini kaşıyan adam'' dediklerinden nasıl utanmadan sıkılmadan oy isteyebiliyor. İsterler çünkü bunların ar damar çatlamış.
    Cevapla
  • huseyin akturk 10 yıl önce Şikayet Et
    bizans usagi. once o ismini degistir o isim sahabe ismi.
    Cevapla
  • sedat özgen 10 yıl önce Şikayet Et
    bekircik iyi dinle . Ben bu seçimlerde oy kullanmayı düşünmüyordum...Ancaakkkk bi yandan pensilvanya, bi yandan Cemaate Hizmet Partisi (CHP), bi yandan PKKya hizmet partisi, bi yandan MHP yahu ülkede sevmediğim ne kadar tip varsa AKPye karşı...kaybetmeye mahkumsunuz
    Cevapla
  • hasan şenol 10 yıl önce Şikayet Et
    milleti böyle çekemezsiniz. sizin gibiler kendinden başkalarını hiç bir şeyden anlamayan cahil halk olarak görürler,bundan önceki seçimler bittikten sonraları hep ak partiye oy verenleri cahil kendini bilmeyenler olarak nitelediniz şimdi utanmadan bu sağduyulu insanlara yalvarıyorsunuz sizin ve sizin gibilerin anladığı cumhuriyet,demokrasi anlayışı çöktü çabalarınız beyhude Hak galip gelecek batıla 90 senedir bunu engellediniz,halkı dininden özünden uzaklaştırmak için elinizden geleni yaptınız demokrasi dediniz 30 yıl tek partiye mahkum ettiniz milleti ama bu defa halkın dediği olacak.......
    Cevapla
  • hüseyin barış 10 yıl önce Şikayet Et
    Elimi öp... Bekir ağa,elimi öp,özür dile,CHP nin bu millete çektirdikleri için bütün milletten özür dile,Kuran okurken yakalanan insanlardan özür dile,Meydanlarda düzmece senaryolarla astırdığınız Ulema'nın yakınlarından ve ruhlarından özür dile,Yıktırdığınız ve depo yaptırdığınız camilerin cemaatinden özür dile,Boğazın villalarında viskinizi yudumlarken açlık çeken fakirlerden özür dile.Daha hangisini sayayım, ÖZÜR DİLE SÖZ OYUM SENİNDİR..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!