Kütahyalı'dan RTÜK'e bantlı protesto

A Haber'e verilen 28 yayın durdurma cezası sonrasında, bir ceza de SABAH yazarı Rasim Ozan Kütahyalı'nın Beyaz TV'deki programına geldi.

Kütahyalı'dan RTÜK'e bantlı protesto
Kütahyalı'dan RTÜK'e bantlı protesto
GİRİŞ 07.04.2014 11:08 GÜNCELLEME 07.04.2014 11:08
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) kararı çerçevesinde Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), kanalda yayınlanan 'Dinamit' programına 9 hafta süreyle durdurma cezası verdi.

Karara 'seçim yasaklarında yapılan siyasi yorumlar' gerekçe gösterildi. Daha önce YSK'nın kapatma kararına tepki olarak programda ağzını bantlayan yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı ise devlet içindeki paralel yapı ile mücadele ettikleri için ceza aldıklarını savundu. Gazeteci Latif Şimşek'in sunduğu programa Rasim Ozan Kütahyalı yorumlarıyla eşlik ediyordu. Yayın durdurma cezasıyla ilgili olarak Beyaz TV yetkilisinin kurumu aradığını söyleyen Kütahyalı, aldıkları cevap karşısında şaşkınlığa uğradıklarını söyledi.

YORUMLAR 2
  • hikmet aslan 10 yıl önce Şikayet Et
    kaan. Başkasına ceza gelince gülersen senin başınada gelir
    Cevapla
  • oku yorum 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu kararların tanınmaması taraftarıyım.... zahid akmanı da zamanında kimlern nasıl yediği böylece ortaya çıkmış oldu. Zira haşim kılıç denen bezirganın da kimlerden olduğu da bugün itibarıyla anlaşılmıştır. Gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim sevgili başbakanım...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Döner kesen Steinmeier'a eleştiri: Erdoğan'ın bizi ciddiye almaması normal
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı