Fiyatını yükseltince vazgeçildi!

“O Ses Türkiye”yle büyük sempati toplayan Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz’un reklam ücreti, teklif götüren markayı çok şaşırttı.

Fiyatını yükseltince vazgeçildi!
Fiyatını yükseltince vazgeçildi!
GİRİŞ 27.06.2014 15:10 GÜNCELLEME 27.06.2014 15:12
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

 Ünlü bir otomobil firması geçen günlerde Acun Ilıcalı imzalı “O Ses Türkiye” yarışmasında kullandığı “Abi çok iyi yaa” sloganıyla popülaritesini artıran Özoğuz’a reklam teklif etti. 

Tekliften vazgeçtiler

Firma özellikle gençlerin hayran olduğu müzisyene 1 yıllık reklam kampanyasında rol almasını önerdi. Özoğuz marka yetkililerine 2 şart sundu ve “3 milyon dolar isterim, ayrıca da tek başıma değil, ikizim Hakan’la projede oynarım” dedi. Otomobil firması yaptıkları piyasa araştırmasında geçmişte reklamlardan 600 bin TL civarında ücret aldığını öğrendikleri Gökhan Özoğuz’un istediği rakama çok şaşırdı. Ardından da tekliften vazgeçti. 

Geçmişte reklamlardan 600 bin TL civarında ücret alan Athena Gökhan, O Ses Türkiye yarışması sonrası fiyatını 3 milyon dolara çıkardı. 

YORUMLAR 5
  • Ruhi Kara 9 yıl önce Şikayet Et
    İYİ DE. Bu Gökhanın hüneri ne arkadaş? Çalgıcı değil mi bu ? Bunların karnı tok, o yüzden böyle davranıyorlar. Ver inşaata 1 hafta çalışsın reklamlara karın tokluğuna çıkmazsa namerdim
    Cevapla
  • Aykut ARDIÇ 9 yıl önce Şikayet Et
    Az bile yapmış. Bu ülkede yıl 2014 olmasına rağmen tüm otomobil firmaları tek air bag li ve arka camlar manuel olan araçları 30.000 TL gibi rakamlara satıyorlar. Bu ülkedeki insanların hayatının bu otomobil firmaları için ne kadar değerli olduğunu anlatmaya gerek yok sanırım.
    Cevapla
  • sirin sirin 9 yıl önce Şikayet Et
    Yüksek ücret talebinin başka nedeni olmasın?. Belki o firmanın yüzü olmak istemiyor? Belki önümüzdeki yıl için başka planları var? Belki teklifi getiren firma çalışanına gıcık oldu? Belki ona bu şekilde yapması için farklı biri akıl verdi? Belki oradan gelecek parayla bir hayır yapacaktı? Kabul etmez etmez, Ederse de rakam gizli tutulur, etmezse de gizli tutulur. İnsanların kötü bile olsa kusurlarını gizlemek lazım. Afişe etmek müslümana yakışmaz.
    Cevapla
  • senol kayıkçı 9 yıl önce Şikayet Et
    //////. zorla almıyorki adam parayı neden medyaya haber verip adamı linç ettirmek istiyor bu rezil firma ?
    Cevapla
  • adnan demir 9 yıl önce Şikayet Et
    VAYYY. Abi çok iyi fiyat yaa...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi