Enver Aysever'in sözleriyle stüdyoyu terk ettiler

Karşıt Görüş programında Balçiçek İlter'in konuğu olan Enver Aysever'in açıklamaları stüdyoda gerginliğe neden oldu.

GİRİŞ 26.02.2015 11:27 GÜNCELLEME 28.02.2015 09:04
Bu Habere 95 Yorum Yapılmış

Habertürk'te yayınlanan Karşıt Görüş programının konukları Enver Aysever, Koray Çalışkan, Kemal Öztürk, Ceren Kenar ve Halime Kökçe idi.

Konuklar iç güvenlik paketi hakkında kendi düşüncelerini dile getirirken, Enver Aysever'in açıklamaları stüdyoda gerginliğin artmasına neden oldu.

"YARGILANACAKSINIZ"

Önce Ceren Kenar ile gerginlik yaşayan Aysever, daha sonra Halime Kökçe ve Balçiçek İlter'i hedef aldı. Gezi olaylarının dünyanın en barışçıl eylemi olduğunu söyleyen Enver Aysever, Gezi eylemleri sırasında yaşanan Kabataş olayını hatırlatarak "Kabataş yalanlarınızdan dolayı yargılanacaksınız" diyerek tansiyonu yükseltti.
Enver Aysever'in konuşmaları Balçiçek'i rahatsız etti.

"SİZ DEDİNİZ DİYE Mİ YARGILANACAĞIZ"

Halime Kökçe daha fazla dayanamayarak "O kadının neler yaşadığı biliyor musunuz? Nasıl bu kadar emin konuşuyorsunuz? Çıkan yarım yamalak görüntülere inanıyorsunuz. Kadın konuştu, inanmadınız. O kadını dinleyenlerden biri bensem, diğeri de Balçiçek. Siz dediğiniz için yargılanacağız öyle mi? Allah sizin elinize düşürmesin. " dedi.

BALÇİÇEK RAHATSIZ OLDU, KENDİNİ SAVUNDU

Balçiçek İlter ise, bu tartışmaların ardından "Enver Aysever kendi adıma şunu söyleyeceğim. Bu konuyu buraya getireceğini adım gibi de biliyordum. Onun için teşekkür ediyorum sana. Yapmamanı düşünürdüm yaptın ama beni de içine katarak! Hayatım boyunca bir daha bu konuyla ilgili konuşmadım. Çünkü yazı yazdım yeterli olduğunu düşündüm. Mesaj da attın destek de verdin bana. Bunu duyuralım buradan. Ben asla görüntü gördüğümü söylemedim. Ben Halime'nin de görüntü gördüğünü söylediğini hatırlamıyorum. Ve biz linç edildik Enver. " diyerek kendini savundu.

STÜDYOYU TERK ETTİLER

Tartışmanın ardından Halime Kökçe ile Kemal Öztürk stüdyoyu terk etti. Balçiçek İlter ise programı reklam arasına girerek bitirdi.

YORUMLAR 95
  • mahmut 9 yıl önce Şikayet Et
    Aysever gibi tetikci bir militanla o proğrama çıkmak zaten hata idi, bunları konuşturup kinlerini kusturmayın kendi kendine kudursun.
    Cevapla
  • perdeler 9 yıl önce Şikayet Et
    Bunların kafalarının içindeki şey bence zaten belliydi ama iyiyce netleşti. Bunlar hala kendilerini kenan paşa bizide menderes sanıyorlardı. Uyan sol sever enver uyan. Bitti artık saltanatıniz.
    Cevapla
  • mmm 9 yıl önce Şikayet Et
    yorum yazmayım diyorum dayanamıyorum bu aysevernidir sol severmidir gibi insanları ciddiye almaya değmez boş kafa bunlar ançak başka idolojik kaynaklardan beslenir bilir geçinirler bunlar gibiler akıllarını kiraya vermişlerdir
    Cevapla
  • turkmen 9 yıl önce Şikayet Et
    Yüce Rabbim bölgelerine fırsat vermesin
    Cevapla
  • akif 9 yıl önce Şikayet Et
    yalanları yüzüne sorulunca nasılda terk ettiler programı...Milletin gözünün içine baka baka yalan söylediler hala ekran karşısına çıkıyorlar yüssüzler
    Cevapla
  • haber7 9 yıl önce Şikayet Et
    senin bu iftiracıyı destekleyen yorumunu buraya koyan haber7 editöründe suç, sen de değil, biz müslümanlar ahmağız ne yazık ki, sözcü kendine muhalif olanı yayınlamaz ama bzimkiler ahmak ne yazık ki.
    Cevapla
  • milletin ferdi 9 yıl önce Şikayet Et
    Yüzsüzlük, Ülkeye milyarlarca dolar zarar açıp, milyonlarca kişinin hakkına girip binlerce kişiyi mağdur ettikten sonra hâlâ pişkin pişkin başkasına suç atan çapulcuların yaptığıdır.
    Cevapla
  • yakup 9 yıl önce Şikayet Et
    sende aynı kafadasın
    Cevapla
  • Bismillahirrahmanirrahim 9 yıl önce Şikayet Et
    Tabi bağırınca karşı taraf suçlu oluyor değil mi hani belgeleriniz adamsan belgelerinle konuşursun görüntüler her şeyi anlatıyo ... Milletin kaldırım taşlarını kaldırıp, küçücük bir çocuğu atmak köprüden atmak, ağaç ağaç diye ölüp ağaçları sökmek ve bu millete onlarca trilyon zarar ettirenler suçlu değil mi?????
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme