Zaman, Sözcü oldu; AKP hile yapacak!

Son 14 yılda girdiği tüm seçimleri kazanan AK Parti'nin başarısını hileye bağlayanlar şimdiden aynı yola başvurmaya başladı.

Zaman, Sözcü oldu; AKP hile yapacak!
Zaman, Sözcü oldu; AKP hile yapacak!
GİRİŞ 02.03.2015 08:44 GÜNCELLEME 02.03.2015 13:02
Bu Habere 111 Yorum Yapılmış

Sözcü Gazetesi Yazarı ve Hürriyet'in eski genel yayın yönetmeni Enis Berberoğlu seçim hileleri iddiasıyla ilgili bir yazı kaleme aldı. Zaman gazetesi ise bu yazıyı 'Berberoğlu seçimlerde nasıl bir strateji izlendiğini ve ne tür hileler yapıldığını ortaya koydu' şeklinde internet sitesinde yer verdi.

Berberoğlu, iddiasına göre,7 Haziran Genel seçimlerinde Hükümet hile yapacak.

İşte Enis Berberoğlu'nun Zaman gazetesinde de olduğu gibi yayınladığı yazısı;

Ortada sandık, ama saymaktan usanmadık

Tekerleme ile girdim, ama niyetim ciddi.

Lafım, kitabın tam ortasından. Eğer 8 Haziran sabahı,  yine “ertesi gün” travması  yaşamak istemiyorsanız, 7 Haziran gecesi, seçim sandığının başında  bıkmadan bekleyin. oyları usanana kadar sayın, saydırın, emin olun.

* * *

Daha üç ay var demeyin… Elin oğlu çalıntı atla, Üsküdar’a vardı bile. Neler mi yaptılar, sayalım hemen.

* * *

Malum sandıklar okulda kuruluyor. Okulun hâkimi, kralı müdürüdür. AKP İlçe teşkilatları, müdürlerle temasta. Zaten önce solcu, sonra Kürtçü, yetmedi bir de paralel bahanesiyle, bütün müdürleri değiştirdiler. Şimdi sıra parti emrine almaya geldi. Mesela başkentin ilçelerinde, müdürler yemekli toplantıya çağrılıyor. Görünürde Milli Eğitim toplantısı, ama her masada bir AKP’li oturuyor. Müdürle tanışılıyor,  sohbet, muhabbet, seçim günü için halvet… Bir siyasetçi ile bürokrat, (hem de seçimde görev alacak olanı) aynı masada oturamaz, ayıptır, günahtır, yasaktır. Dinleyen var mı? Yok!

* * *

Yetmedi dahası da var. Seçimde görevli öğretmen, nasıl seçilir bilir misiniz? Okullara yazı yollanır, gönüllü isimler istenir. Ya da eskiden istenirdi… Bu seçimde okullara, seçimde görevli öğretmen listesi yollanacak. İsimleri AKP’li sendika bulacak.

* * *

Okul, öğretmen tamam. Ya il, ilçe seçim kurulları? Siz yargıdaki son atamaları, HSYK’da yeni düzeni boşuna mı sandınız? Kurul başkanları da. İşleri yürüten katipler de çoktan seçildi, göreve hazırlar.

* * *

Sevdikleri lisanla anlatayım. Akıllarınca kumpası kurdular. 7 Haziran seçim günü, siz kime oy atarsanız atın, sandıktan başka sonuç çıkacak. Adına da milli irade denilecek.

Yemezler…

Sandığa uzanan o kirli eller bu kez kırılacak. Gerçek seçim sonuçları  tokat gibi  yüzlerinde patlayacak.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 111
  • fatih türkeşan 9 yıl önce Şikayet Et
    siz kendiniz hilesiniz sahte atacılar....
    Cevapla
  • Arap 9 yıl önce Şikayet Et
    20002 den berimi hile yapiliyor ay yesinler sizi Zaman gazetesi daha dune kadar akp tiyi goklere cikariyordu ne oldu simdi artik istediklerinizi yapamiyorsunuz diye hileyemi basladiniz
    Cevapla
  • paralel 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu isi en iyi paralelciler yapar onlarin ellerine su dokemeyiz. Boyle bir senaryoyu yazan mutlaka bunun icinde bir rol almistir.
    Cevapla
  • usta 9 yıl önce Şikayet Et
    zaman gazetesine bak .. yazıklar olsun
    Cevapla
  • misafir31 9 yıl önce Şikayet Et
    Ne Çağlayan ne Tandoğan inadına inadına RECEP TAYYİP ERDOĞAN....... inadına A K P Varsa başkası söyleyince bilelim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü
PKK'yı titretecek haber! 'Efsane Tugay' bölgede sahaya indi...