Hakan Fidan geri döndü, paraleller küplere bindi

Hakan Fidan'ın yeniden MİT Müsteşarı olarak atanması paralel yapıyı çılgına çevirdi.

Hakan Fidan geri döndü, paraleller küplere bindi
Hakan Fidan geri döndü, paraleller küplere bindi
GİRİŞ 10.03.2015 08:51 GÜNCELLEME 10.03.2015 11:56
Bu Habere 98 Yorum Yapılmış

Hakan Fidan'ın milletvekilliği aday adaylığını geri çekip yeniden MİT Müsteşarı olarak atanması paralel örgütü  ve muhalefeti çılgına çevirdi. 

Twitter'da paralel yapının güdümünde hareket eden bazı gazeteciler, oldukça saygısız ve seviyesiz ifadelerle hakaretler yağdırırken, yine paralel yapının internet siteleri de rahatsızlıklarını gizleyemiyorlar. 

Zaman Gazetesi ve Samanyolu TV'nin internet siteleri, kanunen hiçbir engel bulunmadığı halde, Fidan'la ilgili yeni durumu, muhalefetin sarfettiği "skandal, rezalet" gibi sözcükleri manşete çekerek duyurdu. 

PARALEL'İN HAKAN FİDAN ALERJİSİ

Paralel yapı, 7 Şubat 2012'de, Erdoğan'ın ameliyat masasına yattığını düşünerek, Hakan Fidan'ı tutuklamaya çalışmış, ancak işler istedikleri gibi gitmemiş, kurdukları hain tuzak ellerinde patlamıştı. 

DOĞAN MEDYASI ve SOSYAL MEDYADA DA TARTIŞILDI

Hürriyet, Radikal ve CNNTürk, Fidan'ın göreve gelmesinin CHP'lilere dayandırdığı bilgilere göre 'imkansız' olduğu yorumlarını haberlerine taşıdılar..

Hükümet karşıtı birçok gazeteci ve yazar da Fidan'ın MİT'in başına tekrar geçmesini 'skandal' olarak yorumlayan tweetler attı.




YORUMLAR 98
  • Bulbay 9 yıl önce Şikayet Et
    Fidan Adaylığını geri çekiyor tekrar MİT'in başına geçiyor. Bu durumda MİT kimin adına çalışacak şimdi? devlet mi parti mi?
    Cevapla
  • ali 9 yıl önce Şikayet Et
    hakları var. çünkü hakan fidan hem israilin hem onların kirli çamaşırlarını ortaya çıkardı.
    Cevapla
  • T.COŞKUN 9 yıl önce Şikayet Et
    GELİŞMİŞ ÜLKELERDE GİZLİ SERVİSLERİN BAŞKAN VEYA MÜSTEŞARLARI İKTİDARIN YANİ HÜKUMETLERİN EMRİNDEDİR...ATAMALARINI DEVLET VEYA HÜKUMET BAŞKANLARI YAPAR..BU ÜLKELERDE GİZLİ SERVİSLERİN ÜLKE İÇİNDE FAALİYET GÖSTERMELERİ YASA İLE KESİNLİKLE YASAKLANMIŞTIR.MİT ÜLKEMİZİN İÇİŞLERİNDE(EMNİYET İSTİHBARAT VAR)FAALİYET GÖSTERMEDİĞİ SÜRECE MUHALEFETE BU MAKAMA DÖNÜŞTEN MALZEME DE ÇIKMAZ,BİR SONUÇTA ALAMAZLAR...HERKES İŞİNE GÜCÜNE BAKSIn...
    Cevapla
  • akp trolleri…. 9 yıl önce Şikayet Et
    partili yani akp li bir mit müsteşarı çok da hoş görünmez busaaten sonra...
    Cevapla
  • Adem 9 yıl önce Şikayet Et
    o göreve atamasını yapan da parti başkanı idi ve atama yapılan zat da bunu biliyordu, bugün mü çıktı ortaya partili olduğu? Saçma sapan konuşuyorsunuz.
    Cevapla
  • Ayntap 9 yıl önce Şikayet Et
    bilmiyordu. öğrendi :)
    Cevapla
  • ANADOLU 9 yıl önce Şikayet Et
    1-sultan abdülhamid hanın mevcut olan istihbarat teşkilatına güvenmediğini ve kendine bağlı bir birim kurduğunu, o birimin sultana bilgi verdiğini, 2-CIA başkanının bilgilerini amerikan başkanına iletmekle sorumlu olduğunu 3-dünyadaki bütün istihbarat teşkilatlarının direkt olarak devlet ve hükümetle ortak çalıştığını biliyormuydun.
    Cevapla
  • faruk 9 yıl önce Şikayet Et
    bizim millet yine senaryoyu yazmış daha ne söylenir ki :) yani hepinizin içinde rte var anladım...onun neden hakan ı aday gösterdiğini ve neden sonra geri görevine getirdiğini şıp diye anlamışsınız :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı