CHP'li adaydan skandal ezan ve İmam hatip vaadi

CHP aday adaylarının ağırlandığı Halk TV'de skandal vaatler sıralandı.

GİRİŞ 11.03.2015 06:32 GÜNCELLEME 11.03.2015 06:36
Bu Habere 366 Yorum Yapılmış

CHP İstanbul 1. Bölge Aday Adayı Şahin Ciner, CHP iktidarında Diyanet'in revize edileceğini ve başkanının da inançlarını gizleyen biri olacağını söyledi.

İmam hatiplerin sayısının azaltılacağını ve 28 Şubat döneminde olduğu gibi, sadece ilahiyatlara öğrenci yetiştireceğini kaydeden Ciner, hoparlörlerden okunan ezanın topluma baskı yaptığını savunarak ezanın çıplak sesle okunacağını açıkladı. 

YORUMLAR 366
  • Oğuz 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir CHP aday adayının bir iki vaadiyle olsaydı bu işler... Altı üstü aday adayı. CHP'yi dinsiz imansız ilan etmeye eleştirmeye yer arıyorsunuz. Birisi daha yaşadığı ülkenin dilini yazım kurallarını bilmez. Adam ''CHP'' bile yazmaktan aciz. Biri de gelir tek bir şahıs üzerinden tüm partiyi eleştirir. İpini koparan siyaset yapar olmuş.
    Cevapla
  • Yalsız 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı gönülden tebrik ediyorum.Mert ve dürüst adam.İçindekini açıkça söylemiş.Ya diğer CHP liler gibi içi başka dışı başka olsaydı daha kötü olurdu.Yani adam münafıklık yapmamış.Aslında CHP nin gerçek niyyeti bu adamın söyledikleridir.Ama bunu dışa vurmuyorlar.
    Cevapla
  • ibrahim 9 yıl önce Şikayet Et
    cehepenin istanbul adayı şahin ciner senin bu ağzından çıkan haddini aşan bu sözleri kurtuluş savaşı sırasında işgal devletleri bile demedi diyemedi siz bu gücü nereden alıyorsunuz islama düşmanlık etmek güneşe savaş açmakla bence aynıdır kökünüz kurusun tabiki din düşmanlığı yapanların.
    Cevapla
  • ayşe 9 yıl önce Şikayet Et
    sizin dinle savaşınız nedir Allah'ın sizin ibadetinize ihtiyacı yok sizin imana ve ibadete ihtiyacınız var firavun gibi olmadan imana gelin yarasa güneşi görmese de güneş değerinden bir şey kaybetmez kendini var edenin kanunlarıdan rahatsız olmak veyl onlara...
    Cevapla
  • duhan 8 yıl önce Şikayet Et
    aynen katılıyorum
    Cevapla
  • temiz bey 9 yıl önce Şikayet Et
    bazen CHPde başörtülü hanımlar görüyorum,onlar ne olacak acaba ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye ile üç ülke arasında tarihi anlaşma! 'Bu proje İsrail'in projesini kesiyor...'
PKK'yı süpürecek imza - 23 Nisan günün gazete manşetleri