MHP vekil: Namuslu Türk vatandaşları değil

MHP Osmaniye milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu'nun PKK'ya yönelik "Namuslu Türk vatandaşı gibi değiller" sözleri, soğuk rüzgarlar estirdi.

GİRİŞ 27.03.2015 07:36 GÜNCELLEME 27.03.2015 08:55
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

CNN Türk'te Şirin Payzın'ın sunduğu "Ne Oluyor" programına katılan MHP Osmaniye milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu ile gazeteci Nevzat Çiçek arasında yaşanan diyalog programa damga vurdu.

"SİZ NEDEN PARADİGMA DEĞİŞTİRMİYORSUNUZ?"

Programda Nevzat Çiçek, Türkoğlu'na "Devlet Kürt meselesinde paradigmasını değiştirdi. Örgüt paradigmasını değiştirdi. CHP paradigmasını değiştirdi. Siz neden paradigma değişikliğine gitmiyorsunuz?" diye sordu.

"KARŞINIZDAKİLER NAMUSLU TÜRK VATANDAŞLARI DEĞİLLER"

Hasan Hüseyin Türkoğlu ise Çiçek'in sorusuna şöyle yanıt verdi:

"Örgütün elinde hala silah olduğunu biliyoruz. Kobani olaylarında da gördüğümüz gibi hala insanları öldürüp, askerimizi polisimizi şehit ediyorlar. Terör örgütünün en temel paradigması silahla insanları tehdit ve insaları öldürmek değil mi? Bakın karşınızdaki insanlar namuslu Türk vatandaşları değil. Bunlar 40 bin insanın katili. 400'den fazla insanın katili insanlar"

YORUMLAR 6
  • Mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    MHP li vekil,gereken cevabı vermiş.Bıraksınlar silahları gelsinler kankaları gibi meclise barajı aşmak için namuslu bir biçimde çaba göstersinler.
    Cevapla
  • tarhan 9 yıl önce Şikayet Et
    buradaki yorumcularda hemen atlıyor siz de şöylesiniz böylesiniz falan ya kardeşim adam yanlış bişey söylememiş ki. mhp ile de çok alakalı değilim. her haberi siyasi görüşünüze göre yorumlamayın
    Cevapla
  • heco 9 yıl önce Şikayet Et
    sizin 12 eylül öncesi,tetikçiliğinizi,12 eylülden sonrada mafyalaştığınızı çok gördük.Hangi namus..?
    Cevapla
  • samsunlu 9 yıl önce Şikayet Et
    benim kardeşim şehit düştü. bunlar o kadar kıymetliydi madem verin benim kanımı..... namuslu adam Türk askerine mermi atmaz.
    Cevapla
  • zfrkln 9 yıl önce Şikayet Et
    evet doğru demiş niye soğuk rüzgar esmiş ki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye müjdeleri peş peşe açıklarken skandal petrol bildirisi! Rahatsız oldular
Son Dakika: Erdoğan'dan 1915 mesajı!