CHP'li vekilden kadın muhabire küfür!

CHP Milletvekili Mahmut Tanal ve Aykut Erdoğdu, Beyaz Tv Program Müdürü Müge Dilek'e ağır hakaretlerde bulundu.

GİRİŞ 02.05.2015 09:31 GÜNCELLEME 02.05.2015 16:10
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

CHP'li Mahmut Tanal, 1 Mayıs'ta Taksim'de yaşananlarla ilgili kendisini arayan Beyaz Tv Program Müdürü Müge Dilek'e ağır hakaretlerde bulundu.
 

Bu haberi canlı yayında alan yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı ise canlı yayında çılgına döndü. Canlı yayında CHP'li Mahmut Tanal'a seslenen Rasim Ozan Kütahyalı "Mahmut Tanal, seni arayan bir bayana küfür edecek kadar zavallı küçük bir adamsan, sana adam denmez" dedi.

CHP'li Mahmut Tanal Beyaz TV kadın muhabirine küfretti

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Dinamit programına telefonla bağlanan CHP Milletvekili Mahmut Tanal, bel altı vurdu. Rasim Ozan Kütahyalı'ya önce ağır sözlerle yüklenen Mahmut Tanal ardından da küfür etti.

Mahmut Tanal: Beyaz TV muhabirine küfür etmedim

Tanal'ın küfür ettiğini duyan Rasim Ozan Kütahyalı ise canlı yayında adeta çılgına döndü. Kütahyalı ve Tanal'ın canlı yayın kavgası ise hiç kuşkusuz geceye damgasını vurdu.

Rasim Ozan Kütahyalı, canlı yayına telefonla katılan CHP'li Mahmut Tanal'a oldukça sert tepki gösterirken, şu ifadeleri kullandı:

"CHP TABANI SENDEN NEFRET EDİYOR"

"Sen Fethullahçı Terör örgütünün bir mensubusun. CHP tabanı da senden nefret ediyor. Atatürkçüler de senden nefret ediyor. Sen bütün Atatürkçüleri içeri atan adamları savunuyorsun. Sen yalan söylüyorsun."

"TERÖR ÖRGÜTÜNÜ SAVUNUYORSUN"

"Mahmut Talan sen o subaylara sordun mu? O kürt insanlara sordun mu? Kaç tane Kürt aydınını içeri attılar? Plastik kelepçeyle içeri attılar. Kaç insanı mağdur ettiler sen biliyor musun? Binlerce insanı mağdur ettiler. Sen binlerce insanı mağdur etmiş bir terör örgütü savunuyorsun. Sen hiç bir şekilde insan haklarını savunmuyorsun. Sen bir terör örgütünü, binlerce Atatürkçüyü içeri atmış terör örgütünü savunuyorsun."

"CEMAAT BOYNUNA YULAR BAĞLAMIŞ"

"CHP'yi madara ettiniz. Aykut Erdoğdu polis arabasını taşlıyor. Aykut Erdoğdu cam çerçeve indiriyor. Bu terör savunucusunun tek yaptığı şey... Binlerce insanı mağdur etti. Kabul et senin boynuna yular bağlamışlar."

YORUMLAR 7
  • CHP terbiyesi 8 yıl önce Şikayet Et
    kendi milletvekilini şey eden parti hangi partinin genel başkanıydı? Bunlarda son derece sıradan şeyler bunlar..
    Cevapla
  • alihaydar 8 yıl önce Şikayet Et
    bunlar ın iktidarı nı bilenler bilir kabalık üstünlük vatandaşı aşağılama yokluk ağır vergiler karaborsa rüşvet karanlık güçlerin ahkam kestiği aklına ne gelirse hep onların dönemindedir. tabi seçimle çok uzun zamandır iktidar olamadıkları için şimdiki gençler bunları bilmez bilseler asla ve asla bunlara oy vrilmeyeceğini bilir.
    Cevapla
  • Mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    Klasik CHP li bir vekilin yapabileceği bir hareket.Başkanları dahil,tazminat ödemeye de bıkmadılar,usanmadılar.Akıllanmadılar.
    Cevapla
  • edip ceylan 8 yıl önce Şikayet Et
    tesekkurler rasim duygularimiza tercuman oldugun icin
    Cevapla
  • Ayhan 8 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar küfürden başka ne bilir zaten? Bunların kadınada saygısı yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
EURO 2024'te görev yapacak hakemler belli oldu! Türkiye'den tek hakem...
Türkiye 23 Nisan'ı kutluyor: Numan Kurtulmuş Birinci Meclis'te konuştu