Nazlı Ilıcak ile Sevilay Yükselir birbirine girdi

Bugün Gazetesi Yazarı Nazlı Ilıcak ile Sabah Gazetesi Yazarı Sevilay Yükselir, twitter'da birbirine girdi.

Nazlı Ilıcak ile Sevilay Yükselir birbirine girdi
Nazlı Ilıcak ile Sevilay Yükselir birbirine girdi
GİRİŞ 08.06.2015 16:15 GÜNCELLEME 08.06.2015 16:15
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Seçimden bir gün önce hükümetin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çözüm süreciyle ilgili tavrını eleştiren ve oyunu HDP'ye vereceğini açıklayan Yükselir, çarpıcı tweet'lerine bugün de devam etti. "Kargaların bazıları beni döneklikle suçluyormuş. Haklılar çünkü şakşakçılıkları ile kayıp ettirdikleri 12 puanı kamufle için başka yol yok" diyen Yükselir, 'karga' olarak da Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'ı işaret etti. Sevilay Yükselir, "Akdoğan ve onun gibi siyasi analiz yetisi sıfırlar konuşmaya devam ettikçe kayıp devam edecek. Davutoğlu'nun ilk icraatı Yalçın Akdoğan'a sus demek olmalı" mesajını paylaştı.

Yükselir'in tweet'leri takipçilerinde şaşkınlık yaratırken, Bugün Yazarı Nazlı Ilıcak'ın tweet'i, tartışmanın fitilini ateşledi. Ilıcak, Yükselir'e verdiği yanıtta, "Önce başörtüsü ve Erdoğan düşmanıydın. AKP iktidarını perçinleyince onlara yanaştın. Şimdi yeni bir çıkış arıyorsun ama nafile" ifadelerini kullandı.

Nazlı Ilıcak'ın sözlerine Sevilay Yükselir'den sert yanıt geldi...

İşte o yazışmalar...

YORUMLAR 18
  • Karaalioglu 8 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu yerden bitmenin ağzı hala laf mı yapıyor?
    Cevapla
  • Hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadını ukala tavırlarından dolayı bir türlü sevememiştim.Aynı Lidere sempati duymamıza rağmen bu kadını dinlemek istemezdim.Çünkü kadın aslında O liderin yanında gibi gözüküp İticiliği ile insanları soğutmayı amaçlamıştı.Görevini de çok iyi yaptı.
    Cevapla
  • HAMİT KAPLAN 8 yıl önce Şikayet Et
    Sevilay gözümde kahramandın...artık nazlı ılıcaktan farkın yok...
    Cevapla
  • Kişilik konuşuyor 8 yıl önce Şikayet Et
    Al birini vur ötekine ..bu tipler halkı ve hükümeti kulllanarak kendilerine medyada nasıl yeredinilir iyi bilirler..Bunların milletle yönetimle alakaları yokturt ek dertleri kendilerinden bahsettirip yer edinmek.Zaten ikisinide pek takan yoktu
    Cevapla
  • vedat 8 yıl önce Şikayet Et
    sevilay hanım biz bunların ne mal oldugunu cok iyi biliyoruz siz rahat olun. bunların analrı ABD babaları İsrail oldugunda cok iyi biliyoruz. bir türk ismiyle türk olunmuyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!