Nedim Şener: Fethullah Gülen adam olsa ..

Oda TV davasında yargılanan gazetecilerden Nedim Şener, Fethullah Gülen'i ağır eleştirdi.

GİRİŞ 27.06.2015 11:09 GÜNCELLEME 27.06.2015 14:10
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

CNN Türk'te Hakan Çelik'in programına konuk olan gazeteci Nedim Şener'in hedefinde Fethullah Gülen vardı.

Oda TV davasında yargılanan gazetecilerden Nedim Şener, eleştirdiği Gülen için "Fethullah Gülen adam olsa çıkıp bana inanmış bir tane adam içeri alınsa atlar ilk uçakla gelirim." dedi.

2011'de Oda TV'ye yönelik Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanan ve 2012'de tahliye edilen Şener, "paralel yapı" operasyonlarını değerlendirdi ve cemaat cephesinden gelen eleştirilere tepki gösterdi. Hukuksuzlukların cemaat tarafından yapıldığını savunan Şener, devletin cemaatten temizlenmesi gerektiğini söyledi.

Cemaat tarafından Türkiye'nin başka bir hale getirildiğini savunan Posta gazetesi yazarı Şener, programda şunları söyledi:

ONLARIN VEBALİ GÜLEN VE CEMAATİN ÜZERİNEDİR

“Bugün yaşanan asıl dram şu: devletin içinde çeteleşmiş polislerin, hukuksuzluğa imza atmış, kendilerini kahraman yerine koyan ahlaksızlar, onların ailelerin vebali ve bizim ailelerimizin vebali Fethullah gülen ve cemaatinin üzerinedir. Fethullah Gülen adam olsa çıkıp bana inanmış bir tane adam içeri alınsa atlar ilk uçakla gelirim.

BENİM YURT DIŞINA KAÇMA ŞANSIM OLDUĞU HALDE BURADA KALDIM

Ben yurt dışına kaçma şansım olduğu halde tutuklanacağımı bile bile burada kaldım. Askerler yurt dışından geldiler teslim oldular. Ama Gülen 98'de kaçtığı gibi kendinden sonraki bütün yöneticileri de yurt dışına kaçmaya başladılar.

ERDEMLİ ADAM GELİR O HUKUKSUZLUĞA KARŞI SİPER EDER

Suçun yoksa diyelimki iftira da olsa erdemli adam gelir o hukuksuzluğa karşı göğsünü siper eder. Kaçan gazeteciler var, Baransu kadar olamıyorlar. Baransu başına gelecekleri bilmiyor muydu? Ama onun kadar olamayıp yurt dışına kaçan cemaat abileri var.

MUSTAFA KOÇ NİYE GÜLEN'İ ZİYARET ETSİN?

Hidayet Karaca dediğiniz insanlar sıradan değil. Cemaatin önemli insanlarıydı. Koç'larla ya da iş adamlarıyla cemaat adına nasıl görüşebiliyordu. Tespih nasıl hediye ediyorlardı? Düşünün Mustafa Koç Fethullah Gülen'i niye ziyaret etsin? Hayatta ne ilişkisi olabilir o insanların? Ama bir korku timsaliydi o cemaat.

YORUMLAR 60
  • bediüzzaman örneği 8 yıl önce Şikayet Et
    bediüzzaman said nursinin mahkeme müdaffaaları incelenirse bediüzzzaman talebelerinin ailelelerine bakmaları gerektiğini fakir olduklarını mağdur olacaklarını söyleyip talebelerinin hiç birf suçu olmadığını belirtiyor talebelrine cerilecek cezaları kendisine verilmesini istiyor ve talebeleriyle omuz omuza müdafaasını yapıyor fethullah gülen örneği ise tam tersi!
    Cevapla
  • haci koç 8 yıl önce Şikayet Et
    Size söylüyorum akp kayıp etmedi. Tek kaybeden Türkiye halkidir. Uzun adam uyardı. Uçağı ucurtmadiniz. Yunanistan bizim eski halimizde . Erdoğan'dan gelmeden önceki zaman sizler ozamana dönmek istiyorsunuz. altı sınırları ozlediniz. Yazıklar olsun size
    Cevapla
  • sener nedim 8 yıl önce Şikayet Et
    Posta yazarı NEDİN SENER senin her yerin doğru olsa neye yarar şener!!!
    Cevapla
  • melisa 8 yıl önce Şikayet Et
    reis allahına kurban
    Cevapla
  • Mustafa Faikoglu 8 yıl önce Şikayet Et
    Doğru demiş. Bir cemaat lideri ile kim olduğu iyi bilinen bir işadamının birbirleri ile ne işi olabilir ki.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sancaktepe’deki jakuzi yalanı DEM’i örtmek için mi? Alper Yeğin’in yardımcısı kim olacak?
Mavi Balina’dan sonra ‘SimSimi’ tehlikesi! Hedefinde çocuklar var…