Devlet Bahçeli'den 'şerefsiz' açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 'Şerefsiz' polemiğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Devlet Bahçeli'den 'şerefsiz' açıklaması
Devlet Bahçeli'den 'şerefsiz' açıklaması
GİRİŞ 05.08.2015 21:22 GÜNCELLEME 05.08.2015 21:35
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Devlet Bahçeli 'Şerefsiz' polemiğiyle ilgili ilginç açıklamalarda bulunurken "Yüzde 13'le ne alakası var. Yüzde 13'e kaçak viski getirsek bile yetişemeyiz." dedi.
 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Star Haber Ankara Temsilcisi Fatma Çözen'e açıklamalarda bulundu. Son günlerde çok sık gündeme gelen 'HDP'ye oy veren Şerefsiz' tanımlamasını da anlatan Bahçeli sözlerine açıklık getirdi.
 
Bahçeli, HDP'ye oy vermiş Kürt seçmeni değil HDP'li olmayan ama HDP'yi kendi siyasal hedefleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan çevreleri suçladığını söylerken "Yüzde 13'le ne alakası var. Yüzde 13'e kaçak viski getirsek bile yetişemeyiz." dedi.
 
İşte Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:
 
CİLO DAĞINDA HDP'YE OY VERE BİZİ İLGİLENDİRMİYOR
 
Cilo dağının eteğinde birisi oy vermiş. Bu bizi ilgilendiren bir konu değil ki. HDP'li olmayıp HDP'yi yönlendirmek, HDP'yi kendi siyasal çıkarları için kullanan, yatta, yalıda viskilerini rakılarını içerken ortaya koydukları kanaati ele alıyoruz.
 
YAŞANMIŞ BİR OLAY VAR MESELA...
 
Yaşanmış bir olay var mesela. Bir kotranın arkasında 4 kişi içkilerini içerken birisi diyor ki ben HDP'ye oy verdim. Diğeri diyor ki niye böyle bir şey yaptın o da diyor ki CHP'ye kırgınım. MHP'ye niye oy vermedin deniyor o da diyor ki MHP parti değil faşist bir parti. Şimdi gerçek niyet bu mu değil mi? Biz bunu sorguluyoruz.
 
YÜZDE 13'E KAÇAK VİSKİ BİLE YETİŞTİREMEYİZ!
 
Eskiden beri söylenir yalılardan viskilerini yudumlayarak siyaseti yönlendirmeye çalışıyorlar. Yüzde 13'le ne alakası var. Yüzde 13'e kaçak viski getirsek bile yetişemeyiz."

YORUMLAR 28
  • türkiyem 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah ıslah etsin
    Cevapla
  • temel candan 8 yıl önce Şikayet Et
    sayin bahceli sen bence yerini milliyetci birine birak bu durumda asla seyretmeden elini tasin altina koyardi hic olmazsa sen ile oylar bosa gidiyor milliyetci oylar sandikdan cikipda icraate ulasmiyor yazik oylara
    Cevapla
  • ekin su 8 yıl önce Şikayet Et
    Her zaman söylüyorum Bahçeli AKP nin gücünü görünce hdp nin karşısında oluyor.Ancak o zaman konuşabiliyor.
    Cevapla
  • Hayal 8 yıl önce Şikayet Et
    Hangi yalıda?Yer mekan isim açıklanmazsa bu defa akla bütün yalıda oturanlar gelir.Bu sefer onlarda aynı hakarete maruz kalırlar.Ey Bahçeli açık söyle bari.
    Cevapla
  • ramazan kılıç 8 yıl önce Şikayet Et
    Benim anlamadığım mhp lilerden iki ,üç kişi haber proğramlarında hdp nin meclise girmesini isteriz dmeişti sesini çıkartmadı,hdp meclise girdi yine sesini çıkartmadı,hükumet pkk yı bombaladı bu sefer sesini çıkartmaya başladı sanki türübünlere oynuyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum