Athena Gökhan'dan zikir ve takke açıklaması

Athena grubunun "Paramparça" adlı çalışmasına gelen eleştirile Gökhan cevap verdi.

Athena Gökhan'dan zikir ve takke açıklaması
Athena Gökhan'dan zikir ve takke açıklaması
GİRİŞ 05.09.2015 11:09 GÜNCELLEME 05.09.2015 11:16
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Bu yazın en çok dinlenen parçalarından olan Athena grubunun "Paramparça" adlı çalışması, pek çok kişinin zikir ritimleriyle dikkatini çekmişti. Şarkıya çekilen klipte de bazı sahnelerde grup elemanlarının takke takıyor olması dikkatlerden kaçmamıştı. Grubun sevilen üyesi Gökhan Özoğuz bu konuda merak edilen soruları yanıtladı.
Facebook'ta Paylaş

Bebek’te görüntülenen Gökhan Özoğuz , “ Paramparça ” şarkısındaki zikir ritimleri ve klipte taktıkları takkeler hakkındaki sorular üzerine şöyle konuştu: “Klibin ritminin içinde bir enstantane yapıldı. Özellikle oluşturulmaya çalışılan bir şey yoktu. Halk konserlerinde çok fazla olan şeyler değil ya, insanlara bir garip geliyor.” ( Hürriyet)

YORUMLAR 15
  • Esmer Adam 8 yıl önce Şikayet Et
    ne güzel işte zikir çeksinler allah desinler daha ne istiyorsunuz dinsizler
    Cevapla
  • ben bir hiçim 8 yıl önce Şikayet Et
    bu olayda şunu söylüyorum senin niyetini en iyi sahibimiz olan yüce ALLAH bilir din yeri ayrıdır şarkı hep insanları isyana götürür ilahi söyle madem müslümansan müslüman gibi yaşamaya çalış amacın ne günaha girme bak biz mümin kardeşin olarak seni düşünüyoruz kendine yazık etme kardeşim tabi ki biz seni yargılamıyoruz seni en adil şekilde ayrıca bizide ALLAH yargılayacaktır. biz doğru yola teşvik ediyoruz.
    Cevapla
  • ramazan kılıç 8 yıl önce Şikayet Et
    İslamiyet şiarı böyle sulandırılacak bir konu değildir.Müslümansan namaz kılıyorsan kendine çeki düzen vereceksin athena ne kızı veriyor nede dünürü küstürüyor atasözü gibi öyle şaklabanlık olmaz adam oldum diyorsan adamlığını göstereceksin palyancoluğu bırakacaksın.
    Cevapla
  • hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    musluman bırının takke takması çok enterasan gercekten
    Cevapla
  • marry 8 yıl önce Şikayet Et
    .... iyi dalga gecmisler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den İran'a füze saldırısı
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?