'Başıma bir şey gelirse sorumlusu o'

Taraf Yazarı Emre Uslu, Akşam Gazetesi’nin kendisini hedef gösterdiğini belirterek, “Başıma bir şey gelirse sorumlusu Akşam gazetesi ve İsmail Küçükkaya’dır.” dedi.

'Başıma bir şey gelirse sorumlusu o'
'Başıma bir şey gelirse sorumlusu o'
GİRİŞ 23.07.2011 10:40 GÜNCELLEME 23.07.2011 10:40
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Cihan Haber Dergisi’ne konuşan Uslu, medyada aleyhinde çıkan haberlerden dolayı endişe duyduğunu açıkladı. “Akşam Gazetesi beni yeni hedef göstermiyor. Akşam Gazetesi uzun süredir beni hedef gösterdi.” diyen Uslu şu ifadelere yer verdi: “Bu haberlerin temel kaynağı da Oda TV’ydi. Şimdiye kadar Akşam Gazetesi’ne manşet olmuş bir iki istisna hariç diğerlerinin hepsi Oda TV’den geldi. Şimdi de Oda TV kaynaklı, Oda TV’ye yakın insanlar tarafından hedef gösteriliyorum. Niçin hedef gösterildiğimi İsmail Küçükkaya’ya sor.”

‘AKŞAM GAZETESİ STRATEJİK ATIŞ YAPIYOR’

Ogün Samast gibi kişilerin üzerine salınmasından endişe ettiğini anlatan Uslu şunları kaydetti: “Benim endişem takip edilmek ya da bana yönelik bir operasyon değil. Örgüt tarafından bana yönelik bir operasyon yapılırsa bunun güvenlik birimleri tarafından engelleneceğini düşünüyorum. Nitekim bize yönelik bir faaliyet için gelen adam yakalandı. Endişem şu; Ogün Samast gibi güvenlik güçlerinin kontrol edemeyeceği kişilerin üzerimize salınması... Ortada bir dolu Ogün Samast var. Beni yapmadığım işten dolayı sorumlu tutuyor ve KCK operasyonlarının beyni gibi gösteriyor.

Bu insanlar güvenlik güçlerinin kontrol ettiği alanda değil, dışındaki bir alanda faaliyet gösteriyor. Güvenlik güçleri bütün serserileri kontrol edemiyor. Akşam Gazetesi de o serserilere yönelik olarak bilerek stratejik atış yapıyor. Bilerek diyorum; çünkü talep ettiğim düzeltmeyi İsmail Küçükkaya ile ben ofisinde görüştüm. Söz verdiği halde, ‘Gerekirse manşetten düzeltiriz’ dedi; ama düzeltmedi. İsmail Küçükkaya, ya sözünü tutmayan alçak yalancı ya da onun da gücünü aşan bir güç ona o düzeltmeyi yaptırmadı. Buna İsmail karar verecek. Başıma bir şey gelirse sorumlusu sadece İsmail Küçükkaya değil tabii ki. Önemli sorumlulardan birisi Akşam Gazetesi ve İsmail Küçükkaya’dır. Bu haberi yaptığı için söylemiyorum, bu haberi düzeltmediği için söylüyorum.”

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 3
  • Adem Oğlu 12 yıl önce Şikayet Et
    Bildiğim Kadarıyla. Emre Uslu zaten polis korumasında. İnşaallah dediği gibi serseri bir tip, polisin de dikkatinden kaçıracağı biri tarafından hacklenmez. Allah c.c. koruyucusu olsun!
    Cevapla
  • lf84 12 yıl önce Şikayet Et
    ergenkon medyası işte. onu hedef göster, bunu hedef göster. ölünce de müslümanalrın üzerine at. yıllarca bunu yaptılar. danıştaya saldıran adamın arabasına akit gazetesini koydular, tekbir getirdi dediler. Daha ilk dakka da suçluyu buldular. DOĞRU SÖYLEYEN HERKES BUNLARIN DÜŞMANIDIR.
    Cevapla
  • Altın Başak 12 yıl önce Şikayet Et
    savcıya git. zor değil savcılığa suç duyurusunda bulun. hiç bişey çıkmasa bile sen kendince gerekeni yap.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki sorun 50 saattir giderilmedi: Vatandaş isyan etti!
İsrail resmi televizyonu: "İsrail ordusu Refah'a çok yakında girmeye hazırlanıyor"