Peker: Popstar yarışmaları gerçekçi değil

Hakan Peker, pop star yarışmalarının gerçekçi olmadığını ve kazananların da piyasada varlık gösteremediğini söyledi.

GİRİŞ 28.07.2011 16:37 GÜNCELLEME 28.07.2011 16:37

Ali Okancı ve Neşe Sapmaz’ın sunumuyla 24’te ekrana gelen Spor Bahane programının bu haftaki konukları Sanatçı Hakan Peker, Milli Sörfçü Çağla Kubat ve Komedyen Yavuz Seçkin oldu. Hakan Peker, programda yeni tartışmaların fitilini ateşledi ve Ali Okancı’nın “Türkiye’de müzik eleştirmeni yok” eleştirisini hatırlatması üzerine, bu yönde büyük bir açık olduğunu ve müzik piyasasında tanıtımlarını magazin gazetecileriyle yapmak zorunda olduklarını söyledi.

POPSTAR YARIŞMALARINDA JÜRİ OLMAM

POPSAV Başkanı ve Pop Müzik Sanatçı Hakan Peker bir dönem kendisinin de bir dans yarışmasında jüri üyesi olduğunu fakat “Bir daha bu tür bir yarışmada jüri üyesi olmam, reyting hesapları yaparak yarışmanın temposunu ayarlamak çok zor” dedi. Bu yarışmaların çok farklı bir dünya olduğunu fakat gerçekçi bulmadığını belirten Peker, bu yarışmalarda birinci olan yarışmacıların piyasada tutunamadığını, hepsinin bir süre sonra unutulduğunu söyleyerek yeni bir tartışma başlattı.

SANATÇILAR İÇİN SIĞINMA EVİ AÇIYORUZ

Hakan Peker başkanı olduğu POPSAV ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin birlikte çalışmalarını yürüttüğü “Sanatçı Sığınma Evi”nin Eylül ayında Yakacık’ta hizmete gireceğinin müjdesini verdi. Bu sığınma evi projesinin tüm sanatçıları kapsadığını söyleyen Peker, “Artık televizyon ekranında ve gazetelerde sahipsiz sanatçı haberleri görmek istemiyoruz” dedi. Ayrıca bu çalışma için Ağustos ayında yardım amaçlı bir konser projesinin olduğunu söyledi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü