Deprem profesörü spikeri çıldırttı

Van’da meydana gelen 5.6’lık depremi yorumlamak için canlı yayına bağlanan deprem uzmanı ile spiker arasındaki gerginlik yaşandı.

GİRİŞ 11.11.2011 11:14 GÜNCELLEME 11.11.2011 11:14
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Samanyolu Haber'e canlı yayın konuğu olarak bağlanan  deprem uzmanı Profesör. Ahmet Ercan ile spiker Sinem Dinçay arasında tartışma yaşandı.

Canlı yayına bağlanan deprem uzmanı Prof. Ahmet Ercan, soruyu beğenmeyince spiker Sinem Dinçay'la canlı yayında polemiğe girdi.

DEPREM YORUMU YERİNE POLEMİK

S Haber spikeri Sinem Dinçay canlı yayına aldığı Prof.Ahmet Ercan'dan bir önceki konuğunun düşünceleri üzerinden yorum yapmasını isteyince Ercan buna tepki gösterdi.

Dinçay, “Az önce Sayın Oğuz Gündoğdu dedi ki bu bizim için hayalet faydır. Bundan sonra her şey olabilir” sözlerine Ahmet Ercan, “Başkasının fikrini ben anlatmayayım, benim fikrimi sorun, olmaz mı? Zaman kaybetmeyelim?” diyerek tepki gösterdi.

Daha sonra canlı yayında ikili arasında şu diyalog geçti:

Sinem Dinçay: Bunun üzerinden giderek zaten size fikrinizi soracaktım müsaade etseydiniz. Buyurunuz…

Ahmet Ercan: Müsaade etmiyorum, başkasının fikrini bana sormayın, bundan hoşlanmıyorum.

Sinem Dinçay: Hoşlandığınız şekilde sorayım, mevzuya girelim. Neler aktaracaksınız?

Ahmet Ercan: Benimle kavga ederek bağlanacaksanız, bağlanmayalım. Kapatalım bunu…

Sinem Dinçay: Sizinle kavga etmiyorum!

Ahmet Ercan: Nasıl! Kavga ederek bağlanıyorsunuz!!!

Sinem Dinçay: Alalım arkadaşlar Ercan Bey’i…  

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 3
  • beyza 12 yıl önce Şikayet Et
    ben size söyleyeyim sorunun nerde oldugunu. SORUN o kanalin müslümanlara ait oldugu icindir, nede olucaktiki zaten.
    Cevapla
  • KARADENIZ KARASIN 12 yıl önce Şikayet Et
    O an canlı izliyordum. Spiker hanıma o kadar acıdım ki bence gerektiğinden çok fazla merhamet gösterdi bu kendini profösör zanneden zaata .Ya adam profösör olmuş bir bayanla nasıl konuşacağını nasıl hitap edeceğini bilmiyor.Sinir oldum izlerken.Görseniz sanki ABD başkanı mübarek .Spikeri sabrından dolayı gerçekten takdir ettim.
    Cevapla
  • Metin Yazar 12 yıl önce Şikayet Et
    Allah sabır versin. Tv'de haber kanallarını ve haber programlarını seyretmediğim için malum kanalı telefonun radyosu üzerinden dinliyorum.Bu spiker tam bir ömür ve sinir törpüsü.Bu yaşıma geldim bunun kadar konuşma meraklısı olan bir spiker görmedim,duymadım.Konuklarından çok kendisi konuşuyor,konuklarından çok kendisi yorum yapıyor,konuklarından çok kendisi cevap veriyor.Bazen sorduğu ve sorarken yorum yaptığı sorular,aldığı cevaptan daha uzun oluyor.Yine çoğu kere katılımcıya kendi görüşlerini tekrarlatmaya çalışıyor.Bir araştırma yapılsa en uzun soru sorma alanında açık ara birinci ilan edilir.İnsanda ne kafa bırakıyor,ne beyin.Habertürk ve Tgrt'de adlarını bilmediğim iki kız var,işte spiker onlar.Çünkü sadece soru soruyorlar ve de oldukça zekiler.Soruyu uzattıkça uzatmıyor,aralara bol bol "zira" kelimesini sokuşturup tekrar soruya kaldıkları yerden devam etmiyorlar.Şu satırları yazarken bile içime sıkıntı geldi.Sus-mu-yor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
O soru çileden çıkarmaya yetti! Mehmet Büyükekşi, kritik toplantıyı terk etti
Meteoroloji'den Marmara için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı!