Yaşar Nuri: O çocuklar p.ç üretimi! / VİDEO

Saba Tümer'in programına konuk olan Prof Dr. Yaşar Nuri Öztürk, sperm bankalarından alınan çocukların piç üretimi olduğunu söyledi!

GİRİŞ 03.12.2011 19:55 GÜNCELLEME 03.12.2011 19:55
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Show TV'de Saba Tümer'in programına konuk olan Prof Dr. Yaşar Nuri Öztürk, izleyicilerden gelen soruları cevapladı.

"Sperm bankalarından sperm alınarak hamile kalmak günah mı?" sorusuna sinirli bir şekilde cevap veren Öztürk, Saba Tümer'in de ağzını açıkta bıraktı.

Ancak gelen bir soru hocayı biraz sinirlendirdi. Sperm bankalarından sperm alınarak hamile kalmak günah mı? sorusuna cevap veren Yaşar Hoca, Saba Tümer'in ağzını açıkta bırakta. Öztürk, sperm bankalarından ancak nikahlı eş olunursa sperm alınabileceğini söyledi. Bunun dışında olan bütün çocukların 'piç üretimi' olacağını dile getirdi.

"PAPAZ OKUDU HAMİLE KALDIM"


Yaşar Nuri Öztürk, Twitter'dan gelen, "Hocam hamile kalamıyordum, papaza gidip karnımı okuttum, o ay içinde hamile kaldım. Ben bazı yerlerin mucizesine inanıyorum" şeklindeki bir yorumu da tepki göstererek, "Bilirim, ben o okutmaları bilirim. Tabii. Beni konuşturma Saba. Papaza gitmiş okutmuş. Tabii.. beni konuşturma cevap bu" dedi.

KAYNAK: HABER 7
YORUMLAR 20
  • cihat genç 12 yıl önce Şikayet Et
    Hoca mı? kİm ki o?. sen de aynı yolun yolcususun y.nuri
    Cevapla
  • Hakikat 12 yıl önce Şikayet Et
    İslama Göre Zina Olur. İslama göre sperm bankası taşıyı annelik yolları ile çocuk sahibi olmak islamdaki gayrimeşru ilişki yani Zinayı oluşturan yollar. Bu anlamda islam dinine mensup olmayanlar için problem yok bence.
    Cevapla
  • MESUT KESİK 12 yıl önce Şikayet Et
    cuma günü cuma namazı vaktinde.... hoca sabaha tümerin canlı yayındaiken istanbulda cuma günü cuma namazı saatiidi anlayana...
    Cevapla
  • Hakikat 12 yıl önce Şikayet Et
    İSLAMDA EVLAT EDİNMEK BÜYÜK GÜNAHLARDAN. Eğer ayetlere ve hadislere göre bir yorum getirilecekse Yaşar hoca eğer istenirse yoksul veya yetim kapsamındaki çocukların ihtiyaçlarının giderilmesi için imkanları yeterli olan müslüman aileler tarafından himaye edilmesi emrini evlat edinmek ile karıştırıyor.
    Cevapla
  • ETEM MERAL 12 yıl önce Şikayet Et
    Bunu yapmayın , evlat edinin dedi. Önce bu işlerin günah olduğunu söylüyor, katılıyorum ama devamında evlat edinin efendim dedi. Evlat edinmek günah biliyorum ama yanlış biliyorsam uyarın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?