Kekeç'ten Ahmet Altan'a 'sen' uyarısı

Ahmet Kekeç, Taraf gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Altan'a sert çıkarak, 'Bir ülkenin Başbakanına 'sen' diyemezsin' dedi.

Kekeç'ten Ahmet Altan'a 'sen' uyarısı
Kekeç'ten Ahmet Altan'a 'sen' uyarısı
GİRİŞ 04.01.2012 17:59 GÜNCELLEME 04.01.2012 17:59
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

24'te yayınlanan 'Nerede Kalmıştık' programında konuşan Ahmet Kekeç, Taraf Gazetesi ve Ahmet Altan’ın Uludere katliamı sonrasında takındığı tavrın eleştirilmesi gerektiğini söyledi. Ahmet Altan'ın Başbakan'a yönelik üslubuna da değinen Kekeç, ''bir ülkenin başbakanına şamar oğlanı gibi sen diyemezsin'' dedi

Türkiye’nin demokratikleşmesinde Taraf’ın önemli bir yere sahip olduğunu belirten Ahmet Kekeç, son birkaç günde özellikle Ahmet Altan’ın yazılarının yanlış, haksız, ayıp bir takım şeyleri içerdiğini belirtti. Ahmet Altan’ın Uludere katliamı sonrasındaki yazılarında takındığı üslubun çok yanlış ve tehlikeli olduğuna işaret eden Kekeç, “Bu günkü Ahmet Altan’ın yazısı bizi bu meselenin yasal ve anayasal çözümünden çok çok uzaklaştıracak bir başka iklimi işaret ediyordu. Sanki dağa çıkmaları meşrulaştıran… İnsanların dağa çıkmak dışında başka bir seçenekleri olmadığını söyleyen… Yanlış, duygusal, sorumsuz yazılar.” diye konuştu. Ahmet Kekeç Uludere katliamı sonrasında Altan'ın yazmış olduğu yazıların üslubu için "nezaket dışı, ahlak dışı" yorumunu yaptı.

 

YORUMLAR 3
  • hasandogru 12 yıl önce Şikayet Et
    Ahment Hakan ve diğerleri. Türkiyenin gerçeklerini hiç çarpıtmadan,kıvırmadan,saklamadan yazan büyük yazara selamlar olsun.türkiyeye demokrasiyi gazeteciliği öğreten adam selamlar olsun sana. ya dosdoğru hiçkimseden taraf olmadan ahmet hakan gibi yazar, gerçek araştırmacı yazr olursun yada birilerini piyonu okadar.
    Cevapla
  • gökhan aygün 12 yıl önce Şikayet Et
    yaşasın Ahmat Altan. dünkü yazınınızı çok beğendim: 'kürtlerden ne istiyorsunu?'Allah sizden razı olsun Altan ailesi olarak.3-5 aydan beri tüm medya çok ahlaksızlaştı va tafaf olamaya başladı. bir tek mazlum ve sahipsiz kürk halkının duygularını siz ifade ettiniz. Eski çölaşan ve Tuncayin yerini şimdi Murat Mercanlar almiş almiş yazıklar olsun. Sizin o tesbit ettiğiniz biçimde Kürt meselesine yaklaşılırsa ancak kardeşlik sağlanır. diğer anlayışlar ağa-uşak ilişkisinden başka bir şey dayatmıyor. selamlar, saygılar.
    Cevapla
  • Köseoğlu 12 yıl önce Şikayet Et
    Şak Şak. Abd medyası yıllardır çok eleştirilir.Kamuoyunu yanlış bilgilendirmesinden,devletin sesi olmalarından,bir zümreye hizmet etmelerinden sürekli dem vurulur.. Bugün itibariyle ülkemizde de medyanın neredeyse tamamı aynı zihniyetin ürünü gibi görünmekte profilden.. Yaşasın küçük usa'nın küçük basını..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
Uzman isimden dikkat çeken faiz yorumu: ‘Merkez’ sürpriz yapabilir